Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mnie moj facet w****il

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy ze soba, zaręczeni i ogólna stabilizacja, a dzis widze, ze pisał do jakiejś małolaty, ze ma sliczna pupę. No ja p*****le... Jeszcze durna wymówka, ze to kolega wziął jego telefon i to napisał. I ze jakby on tak mogł do gowniary pisac skoro niedługo ślub, wprowadziliśmy sie niedawno. Serio myslal, ze w to uwierzę? :O musiałam sie wygadać

Gość gość
jak nie jestes z nim długo to kopa w d**e od razu a jak jestes dlugo to sb rozwaz za i przeciw i jbc tez kopa w d**e ^^

Gość gość
No ale jak miala ladna pupe to co mial sklamac?

Gość gość
Ja bym go zostawila, jak teraz klamie i oszukuje i mysli ze sie jemu to udaje i ze bedzie udawalo to niech se idzie lizac doooope tej malolacie , jak widac nie dorosl do malzenstwa.. Przykre

Gość gość
obetnij mu fiuta :-) ja tak robie ,trzymam je w wiaderku w kuchni ,wyglądam niewinnie

Gość gość
Nasz staż jest nawet nawet długi. Niech sobie obczaja inne laski, spoko. Ile takich w mediach społecznościowych wystawia swoje tyłki na pokaz. Ja tez patrze na mężczyzn, ale nie pisze do nich, ze sa przystojni.. I nie tłumacze sie glupio!

Gość gość
Ma kobiete w domu a pisze do innych , sorry ale co to jest za zachowanie i wy planujecie slub ??? Twoj wybor, tylko nie placz pozniej jak Cie bedzie zdradzal...

Gość gość
Jestem taka zła... Przykre to jest. Tu taki kochany bla bla, a pisze do jakiejś nastolatki, ktora nawet 18 nie ma. Zakłamanie. Moze jak napisze to kolegi, pójdzie mu w piety. Ale to nie rozwiazanie, nie bede sie zniżać do jego poziomu. Do tej pory wszystko było dobrze, a tu taki badziew

Gość gość
Widocznie nie dajesz mu tyle ile by chciał. Wiec sie nie dziw!

Gość gość
Jestem facetem i gdybym podobnego smsa zobaczył u dziewczyny, to byłby koniec. Definitywny i bezapelacyjny. Sam nic podobnego nie pisałem jak miałem dziewczynę. Gdybym to zrobił, to by znaczyło, że zupełnie nie szanuję swojej kobiety i mam ją głęboko w d***e. pozdrawiam.