Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie spotkałem normalnej kobiety!!!

Polecane posty

Gość gość
gość sobie tak szybko nie podyma jak kaski nie odłoży na panią do towarzystwa

Gość gość
01:42 Co Ty opowiadasz....znam życie dobrze i wiem jak kobietę trudno poderwać,przeważnie są nieufne i niedostępne.....weź nie opowiadaj takich zmyślonych historii.Wiem dobrze jakie są kobiety i na pewno nie takie o jakich piszesz wymyślone historie

Gość gość
Na jedna normalna kobiete przypada 10 tysiecy normalnych mezczyzn

Gość gość
Dzulietta777 wczoraj Ja szukałam miłości , uwagi , zrozumienia i też zle trafiałam , auto mnie nie interesuje mam swoje , a jesli chodzi o przystojnego faceta to bez przesady , mężczyzna powinien być czuły , wierny , troskliwy .. ale nie musi brać udziału w Top Model . Wydaje mi się że po prostu jeszcze nie trafiłeś na tą odpowiednią Kurcze a ja cały czas myślałem ze są tylko kobiety które chcą żyć w luksusie (żart :-) Jestem czuły wierny i troskliwy ale większość kobiet jednak nie patrzy na te cechy opiekuńczość w postac****eniędzy jest chyba ważniejsze. Wierność niestety jest nie przeszkadza na, zdrada przy każdej okazji. Jeżeli człowiek jest zbyt czuły niestety nie jest brutalnem.

Gość gość
Żadnej normalnej? Widzisz wariat przyciąga wariata i juz masz odpowiedz !

Gość gość
bo nie normalna taka która oczekuje modela mimo, że nie wygląda na takim poziomie żeby takiego oczekiwać