Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina Kieryński

czy pokochalibyście kobietę z prąciem i mężczyznę z cipką

Polecane posty

Gość Alina Kieryński

inaczej mówiąc jaki was jest stosunek emocjonalny i miłosny do osób typu trans ? Tylko bez kibolskich tekstów, proszę.

Gość gość
polska kołtuneria ma takich ludzi za istoty z innej rzeczywistości. Oni są poza pożądaniem i uczuciem prawdziwego Polaka i Polski. To nas różni od cywilizacji Zachodu a zbliża do cywilizacji azjatyckiego stepu.

Gość gość
A są z normalnej rzeczywistości? Chcę wyjść za mąż, mieć dzieci, i co? Mam wyjść za mąż za faceta z pipą? Źartujesz? Nie podoba się tej osobie w Polsce, to wyjazd. Droga wolna, póki granice otwarte. Bo moze trzeba będzie je zamknąc przed islamem.

Gość gość
Miłość to albo absolut albo określenie układu seksualno-materialnego opartego na biologizmie.

Gość gość
Tej osobie z 23.01. Cywilizacja Zachodu teraz jest z ARABSKIEGO stepu.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak arabski step, arabska jest pustynia. Poza tym Arabowie to cywilizacja pastuchów, ale w krajach które podbili kwitłą bogata cywilizacja chrześcijańska albo hellenistyczna albo perska. I dorobek tch cywilizacji pod jarzmem arabskim czasem nazywa się cywilizacją arabską. W świecie muzułmańskim jak słusznie zauważył Ibn Chaldun kreatywni byli przedstawiciele podbitych cywilizacji albo Arabowie wychowani na tych obszarach tych cywilizacji Arabowie. Sama Arabia cywilizacyjnie była martwa. Była pastusza.

Gość gość
'Chcę wyjść za mąż, mieć dzieci, i co? Mam wyjść za mąż za faceta z pipą? ' ale może on ma prącia i pipę !

Gość gość
To bylo do osoby z 23.01. Celowo napisalam o arabskim stepie, jako przeciwwadze do azjatyckiego stepu:)

Gość gość
Współczuję, że ma oba narządy. Mnie wystarczy facet z jednym, męskim.

Gość gość
prostaczka z ciebie !

Gość gość
Mnie takie osoby nie przeszkadzają, nie obrażam ich, ale też nie chciałabym być z kimś takim w związku. Pipkę mam ja, więc mój facet powinien mieć tylko kootasa. A co inni mają pod spodniami czy spódnicą, to mnie nie interesuje.

Gość gość
A jak by miał doszytego i sprawnego?

Gość gość
Nie, bo to by znaczyło, że kiedyś był kobietą. Szanuję decyzję takich ludzi, że źle się czują w swoim ciele i chcą to zmienić, ale proszę uszanować moją wolę, że chcę faceta z normalnym przyrodzeniem, który urodził się jako dziecko płci męskiej i dalej czuje się mężczyzną :)

Mógłbym się z taką osobą zakumplować i traktować ją jako mężczyznę / kobietę, którym / którą się czuje, ale nie wyobrażam sobie seksu z kimś takim. Transi K/M nie miewają sprawnych penisów, niestety.

Gość gość
zboczeńcy do Brukseli ! Polska wolna od aberracji !!!

Gość gość
Inaccesible mało wiesz, może w Polsce nie ale za granicą mają technike i metody, są dokumenty o tym. Tylko p******y człowiek by się zdecydowal na taką operacje w tym zacofanym kraju. A koleżanka co twierdzi ze by nie mogła z kimś takim być. A co jakbyś się zakochała w na pozór normalnym mężczyznie a potem byś się dowiedziala o tym po czasie nie wiadomo.

Ciekawe, jakie to metody, bo np. wytworzenie penisa ze skóry z brzucha albo z łechtaczki poddanej działaniu hormonów nie gwarantuje sprawnego narządu. Nie może w pełni cieszyć się sexem w taki sam sposób jak biologiczny facet.

Gość gość
piszecie o jakiejś ohydzie a świat jest taki piękny ...