Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie radzę sobie

Polecane posty

Gość gość

Cześć Dziewczyny! Zerwałam z chłopakiem prawie trzy miesiące temu. Stało się to nagle, byłam zaskoczona i kompletnie nieprzygotowana na taki scenariusz. Wydawało mi się, że do siebie idealnie pasujemy i że on wskoczy za mną w ogień. Cóż, może należało mi się to rozczarowanie. Ale do rzeczy. W ciągu dnia jest okej, staram się wychodzić z przyjaciółmi, a niedawno zaczęłam pracować sezonowo, jak na maturzystkę przystało. W ciągu dnia praktycznie o nim nie myślę, ale mam inny problem. On praktycznie codziennie mi się śni przez co często budzę się i przez chwilę nie wiem czy na przykład wróciliśmy do siebie czy nie, a jak dochodzi do mnie, że sniłam to pęka mi serce. Dziewczyny, ja wiem, że trzeba przeczekać, że czas leczy rany, ale jeśli on będzie mi się codziennie śnił to nigdy nie zapomnę. Już nie wiem co o tym wszystkim myśleć.

Gość gość G
Niby o nim nie myślisz ale cały czas masz go w podświadomości , stąd Twoje sny z jego udziałem. Kup sobie może jakieś ziołowe środki nasenne , może wtedy sen bedzie pełniejszy i nie będzie Ci się śnił. Jeśli bardzo Cię to męczy skorzystaj z pomocy psychologa , łatwiej się z tym rozstaniem z jego pomocą uporasz. Też kiedyś rozstałam się z kimś po 5 latach i tak naprawdę to ponad rok po tym zdarzeniu nie mogłam się z tym pogodzić . Życzę Ci siły by jak najszybciej Twoje serce przestało cierpieć. Najlepszym lekarstwem na taki stan jest nowa miłość , ale wiem że tak się nie da na zawołanie w kimś zakochać gdy w myślach i w sercu wciąż mieszka jeszcze tamten...z czasem jednak jego obraz będzie coraz mniej wyraźny . Powoli zaczniesz też dostrzegać wady tego związku i to pomoże Ci się wyzwolić i pogodzić się z obecną sytuacją.

Gość gość
Nie mysl o nim przed zasnieciem to nie bedzie ci sie snil

Gość gość
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Podniosły mnie na duchu trochę.