Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

złe traktowanie

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym się gdzieś wygadać więc robię to tutaj. Jestem studentką w ciąży, problem jest taki że mój partner mnie nie szanuje. Obraża się, nie chce ze mną rozmawiać gdy nie chcę robić tego co on..w dodatku wymusza na mnie stosunek. Mam lekkie problemy zdrowotne w ciąży, on myśli tylko o sobie, o seksie, o rozrywkach, ma nawet do mnie pretensje że nie mogę daleko jechać samochodem np. za granicę. Dziewczyny jestem załamana, w dodatku gdy mówię, że wszystkie jego słowa i czyny będą przeciwko niemu to straszy mnie, że zabierze mi dziecko boo...uwaga...bo ja studiuję a jego rodzice są bogaci, no absurd! Proszę pomóżcie mi, napiszcie co o tym sądzicie, jak powinnam się zachować bo może sama popełniam jakiś błąd.. Pozdrawiam.

Gość gość
a jak długo jestescie razem? co was łączy oprócz ciąży.... jestes pewna, że to jest człowiek z którym chcesz spędzić całe życie?

Gość gość
Jesteśmy ze sobą 2 lata

Gość gość
odejdź do niego! po co wpakowałaś sie jeszcze w dziecko z takim ...

Gość gość
a jaki jest powód, że zdecydowałaś się zajść z nim w ciąze? Coś chyba Ci się w nim podobało/lubiłaś, skoro zdecydowałaś się z nim na dziecko, prawda?

Gość gość
Sama wyliczasz jak Cię źle traktuje,to chyba wiesz że to nie jest dobry związek a jak się dziecko pojawi to będzie tylko gorzej więc zacznij myśleć jak wyjść z tego związku bo szczęśliwa już nie jesteś więc raczej już nie będziesz z nim On cię nie kocha.