Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedługo stuknie mi 25 lat

Polecane posty

Gość gość

To takie smutne, chciałem mieć dzieci, kochającą, wierną żonę, dawać wszystko to czego bym od niej wymagał ale niestety w moim otoczeniu nie ma wartościowych kobiet. Rok temu rozstałem się z byłą partnerką po 3 latach związku więc taki najgorszy nie jestem a odeszła bo tak po prostu zakochała się w innym :) tamten po 2 tygodniach ją zostawił więc chciała do mnie wrócić ale głupi nie jestem, nie będę się babrał w tym samym bagnie dwa razy mimo że serce dalej kochało i potrzebowałem kilku miesięcy żeby w 100% się wyleczyć ale cóż o myśleniu trzeba pamiętać :) I gdzie tu szukać ułożonej dziewczyny? Czy też domatorki?

Gość gość
"ułożonej" dziewczyny? kryterium 50-latka

Gość gość
gość dziś "ułożonej" dziewczyny? kryterium 50-latka x Kryterium normalnego mężczyzny bez względu na wiek, chyba że ty jakoś inaczej je interpretujesz.

Gość gość
Jak to zrobiłeś? U mnie minął ponad rok i dalej się nie wyleczyłem

Gość gość
Zrozumiałem ze mnie nigdy nie kochała skoro tak się zachowała i nawet nie mówiła że coś jej przeszkadza albo trzeba zmienić a pytałem. Rozwinąłem zainteresowania, na początku było ciężko bo pusta a z czasem coraz lepiej, skupiłem się na innych rzeczach i poszło wszystko do przodu.

Gość gość
masz dopiero 25 lat, więc nie lamentuj jak piz/duś :) olewaj kobiety i bądź chamski, wzorem tamtego na którego poleciała ok?

Gość gość
25 to bardzo mlody, pelno kobiet dookola i to wolnych

Gość gość
gość dziś masz dopiero 25 lat, więc nie lamentuj jak piz/duś usmiech.gif olewaj kobiety i bądź chamski, wzorem tamtego na którego poleciała ok? x Wolę być sam niż takim kretynem który jedyne co potrafi to obracać panienki i do niczego innego sie nie nadaje. A gdzie tu widzisz lament? Normalne pytanie. X Są wolne tylko co mi po głupiej dziewczynie? Wolę być sam niż się zadawać z kimś kto jedyne co lubi to imprezować albo mieć uzależnienie od fajek czy też innych używek.

Gość gość
bez przesady, ze wszystkie sa glupie. mialam kolege w twoim wieku, szukal na sympatii, tez narzekal ze wszystkie sa gowno warte, a jednak znalazl. na moje nieszczescie bo mi sie podobal. wiec i ty znajdziesz

Gość gość
Na portalach nie szukam, tam podobno same desperatki które nie mają nic do zaoferowania tylko górę wymagań. Zresztą wolę podejść do kogoś i rozwinąć rozmowę.

Gość gość
z reszta nie wiem, moze on ja znalazl gdzies indziej a nie na portalu. szkoda w kazdym razie. jak masz 25 lat to pewnie szukasz takiej 20-23, toz to same wolne, tylko wybierac.