Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaiNinka

problemy w małżeństwie

Polecane posty

Gość AsiaiNinka

Witam ! Mamy z mężem po 25 lat, jestesmy po slubie 3 lata, mamy 2,5 letnią còrkę. Ostatnio mój mąż stał się oschły wobec mnie, a zaczął się tak dziwnie zachowywać kiedy powiedziałam mu o tym, ze jestem w drugiej ciąży. (Ciąża nieplanowan) Mąż raczej się ucieszył jak powiedziałam o drugim dziecku, więc nie wiem o co może chodzić. Czuję, że się od siebie oddalamy, coraz częściej w naszym małżeństwie pojawiają się kłótnie, a teraz mąż zaczął podnosić na mnie głos. Ja strasznie nie lubię krzyku, bo przecież krzykiem niczego się nie załatwi. Najbardziej denerwuje mnie, gdy krzyczy na mnie przy dziecku lub innych ludziach. Czy zapisać nas na jakąś terapię? Co nam pomoże ? Proszę o rady, nie wezmę rozwodu kocham mojego męża, przecież będziemy mieć drugie dziecko.

Gość gość
a czy w twojej rodzinie ojciec lub matka nadużywali alkoholu lub w jego ?

Gość gość
Proszę o rady, nie wezmę rozwodu kocham mojego męża, przecież będziemy mieć drugie dziecko. xxx to nic nie da znudziłaś mu się to młody facet - 25 lat a tu kura z dwójką dzieci inni faceci żenią się dopiero około trzydziestki łapanie męża na dziecko zawsze kończy się tak że on i tak odejdzie