Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smsy, smsy i nagle ... cisza

Polecane posty

Gość gość

Poznałam fajnego, ogarniętego faceta na spotkaniu ze znajomymi. Niestety mieszkamy daleko od siebie, ale jest szansa że siie jeszcze spotkamy w gronie znajomych. Coś zaiskrzyło i wymienilismy się numerami tel. Pisaliśmy po kilka smsów dziennie. On odpisywał częsciej i dłużej, ale ja też starałam się dać mu poznać że jego wiadomości sprawiają mi przyjemność. Ponieważ mieszkamy bardzo daleko od siebie, wiem że nie mogę spodziewać się zbyt wiele po tej znajomości, on raczej tez to wie. Jednak fajnie się z nim wymienia poglądy plus jakiś subtelny flircik jest... i nagle on mi nie odpisał. Mógłby choć jakoś zakończyć to smsowanie i napisać coś w stylu, miłego weekendu etc. a on zwyczajnie nie odpisał nic. Być może jeszcze się odezwie, i tu ja mam problem. Co odpisać mu na ewentualną wiadomość? Foch raczej nie wchodzi w grę, bo nie ma tu o co, ale też przez takie urywanie tematu bez ostrzeżenia nie mam zbytniej ochoty pisac mu miłych częstych wiadomości. Strata czasu.... NIe chcę żeby głupio wyszło przed znajomymi...

Gość gość
podbijam

Gość gość
ktoś coś?

Gość gość
innccess zartujesz sobie?? ona ma pisać jeszcze jednego smsa, a możesz mi wytłumaczyć po co ma się ponizac??? autorko, pewmie za bardzo mu pokazywałaś ze się napaliłas. Kobieta na początku powinna być trochę na dystans i to facet ma ją zaczepiać a nie ona jego. Tutaj spaliłaś znjamość moim zdaniem, faceci uwielbiają zdobywać, zawsze muszą czuć niedosyt.

Gość gość
wiesz no dałam poznać że go lubię, w końcu na tym polega flirt, ale bez przesady, nie cisnęłam na rozwój znajomości... poza tym jakbym trzymała dystans i też by nie wyszło to byś powiedziała że pomysłał że ne jestem zainteresowana.... tak musiało być, tylko szkoda że fajny, oczytany facet nie umie zakończył smsa po prostu zwykłym " udanego weekendu"