Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezenty przynoszące pecha.

Polecane posty

Gość gość

Czy dostaliście kiedyś jakiś upominek /rzecz , która ewidentnie przynosiła WAM nieszczęścia ? Może śniła się po nocach jako koszmar ? Często jest tak , że ktoś coś nam podaruje niekoniecznie w dobrej wierze (oczywiście to ukrywa ) , a my mamy jakieś przykre perypetie od tego momentu . Opiszcie swoje przeżycia w tej kwestii . Pozdrawiam Rita.

Gość gość
idź sie leczyć

Gość gość
jak wierzysz w pecha - to go masz,ja nie wierze i nie mam pecha .

Gość gość
Kiedyś otrzymałam lalkę jako dziecko i śniła mi się po nocach że mnie goni i dusi . Została wyrzucona . Dodam , że osoba z krewieństwa , która ją mi kupiła nie chciała mi jej dać , ale wmawiano jej , iż powinna mi coś podarować . Domyślić się można , że nie był to szczery upominek , więc takie były następstwa . pozdrawiam

Gość gość
Podobno antyki mają w sobie energię ludzi , którzy ich używali i jeśli byli źli lub schorowani to przebywanie przy tych przedmiotach może różnie wyglądać. Tak gdzieś czytałam. Co WY na to ?

Gość gość
mój ojciec kupil kiedys samochod po przystepnej cenie. wiele problemow z nim bylo - takich niespodziewanych usterek i to w dalekiej trasie. kiedys doszloby do tego, ze mogł miec okropny wypadek na autostradzie. fuksem uniknal. dopiero pozniej dowiedzial sie od znajomego przez ktorego go kupowal, ze zginal w nim jakis facet, nie wiem czy zemdlal czy zawal. samochod nie byl mocno uszkodzony, troche wyklepany ale nie bylo widac. no takie sa ciekawe historie. chyba nie mialam takiej rzeczy. za to szczescie na egzaminach przynosil mi zawsze pewien rodzaj wyrobu jubilerskiego, zawsze mialam go w kieszeni schowanego w czerwona malutka sakiewke.

Gość gość
Kiedyś czytałam o samochodzie ciężarowym ( LIAZ chyba ) , co miał kilku właścicieli , bo każdy kto jeszcze mógł ( czytaj - przeżył ) to się szybko go pozbywał lub sprzedawał go już spadkobierca . Każdy po kolei miał wypadek mniej groźny lub śmiertelny . Pozdrawiam

Gość gość
Są mieszkania , w których ludzie czują się źle , mają dziwne perypetie , a potem okazuje się , że prędzej ktoś tam umarł .

Gość gość
Czy można wyczuć złą energię przedmiotu , zanim coś złego się stanie ? ... tak się zastanawiam ...

Gość gość
Tarot ponoć przynosi nieszczęścia bez względu czy otrzymany w prezencie czy nie . Co wy na to ?

Gość gość
O prezentach nic nie wiem, ale w mieszkaniu pode mną rozstały się już 3 małżeństwa kolejno je wynajmujące.

Gość gość
Ponoć mieszkania zachowują energię lokatorów i często ona przenosi się na następnych mieszkańców ..Los ich się jakby powtarza .

Gość gość
Może jest tutaj jakiś radiesteta i opowie coś o energiach ?

Gość gość
up

Gość gość
Energia w przedmiotach - to jest ciekawy temat .

Gość gość
Przed wielu laty czytałam coś na taki temat w gazecie "WRÓŻKA".

Gość gość
A wierzycie w przedmioty przynoszące szczęście ? Talizmany , amulety , pierścień ATLANTÓW itd.

Gość gość
Nikt nie ma nic do powiedzenia ??

Gość gość
Moi rodzice mieli kiedyś jakąś starą figurkę lwa, kupili gdzieś na targu na starociach. Przez całe wczesne dzieciństwo miałam koszmary senne związane z tą figurką, widziałam siebie jak śpię i jakaś siła ciągnęła mnie (a właściwie tylko moją świadomość) do tej figurki. Towarzyszyła temu niepokojąca muzyka grana na pianinie, jakieś krzyki i odgłosy. Kiedy już byłam przy tej figurce, zawsze się budziłam. Ten koszmar był zawsze taki sam i śniłam go co najmniej raz w tygodniu.

Gość gość
Los ludzi mieszkających w tym samym domu / mieszkaniu często się powtarza .

Gość gość
Dzięki za wszystkie wpisy . Do wczoraj (13.40) : właśnie o takie historie mi chodzi . Wierzę , że przedmioty przenoszą energię ( złą lub dobrą ) i ma to niesamowity wpływ na życie aktualnego posiadacza rzeczy . Pozdrawiam Rita ( założycielka tematu ). Liczę na dalsze wypowiedzi .

Gość gość
Zakupiłam w małym mieście suknię ślubną . Sklep prowadziła wdowa , która straciła męża w wyniku wybuchu butli gazowej w domu . Po ślubie próbowałam sprzedać tę suknię przez około pół roku .W tym czasie non stop śniła mi się ta suknia po nocach i to w nieprzyjemnych okolicznościach . Koszmary się skończyły nagle raz na zawsze , gdy ktoś tę suknię kupił. Jakie z tego wnioski ???

Gość gość
Temat ciekawy piszcie dalej proszę ...

Gość gość
Jak chłopak dziewczynie kupi na prezent buty , to ona odejdzie . Tak kiedyś słyszałam i znam taki faktyczny przypadek .