Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odebrał to jako splawienie go?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Proszę was o radę. Mam kontakt z moim byłym spory, odzywamy się prawie codziennie. Wczoraj zszedł na temat jak to było fajnie jak byliśmy razem, rozmarzyl się itp., ma mnie wlasnoe w głowie, rozmowa miała podtekst seksualny w mojejocenie. Ja go stopowalam, i napisałam, że z perspektywy czasu sądzę że to wszystko było za szybko między nami za dużo i stało się jak stało (nie będę wnikac, w nasza relacje, klocilosmy się i nie było sensu tego ciągnąć) dla mnie to była szkoła, wiele sobie uświadomiłam. Napisałam że tego nie żałuję bo nie było takiego drugiego jak on, ale teraz mam luz, i kolejny facet będzie długa i przemyślana decyzja i mam nadzieję ostatnim. Jesteśmy koło 30. Jak to napisałam zamilkl. I się nie odzywa czy mógł to odebrać jak splawienie go?i fakt że nic od niego nie chcę?

Gość gość
po cholerę mieć codzienny kontakt z byłym? :O przecież to nienormalne, były to były, przeszłość. cos mi się wydaje, ze wy tak naprawdę nigdy ze sobą nie zerwaliscie

Gość gość
Po pierwsze skoro to były to co cie obchodzi jak to odebrał? A po drugie to powinnaś się wstydzić, 30 na karku a dylematy i iq jak u nastolatki czytającej Bravo.

Gość gość
Już odpowiadam: 1. Zerwalismy, nie mieliśmy kontaktu ponad pół roku, po czym mamy ten kontakt odnowiony i chyba obojgu jakoś zależy skoro tak się dzieje, żadne jednak nie robi kroku ma przód. 2. Po co się zastanawiam? Właśnie ze względu tego co powyżej,chybai jednak nadal na nim zależy

Gość gość
I bardzo proszę o nieocenianie mnie tylko odpowiedź na pytanie