Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet pchajacy sie do domu

Polecane posty

Gość gość
Gdyby naprawdę chciał obejrzeć z Tobą mecz, zaprosiłby Cię do pubu. Odkladając klimaty seksualne i jego apetyty na bok...słusznie postąpilas Autorko. Elementarna kwestia bezpieczeństwa jest najwaźniejsza. Czy Wy tak chętnie zapraszacie nowo poznanych ludzi do własnego domu?? Kaźdych, jak leci? Jeśli tak, to prosicie się sami o kłopoty. Pozdrawiam.

Gość gość
Może od razu herbatka, kanapeczki, kapcie. Bez jaj! Nie tak łatwo otworzyć przed kimś swój dom. Mnie uczuno, że się wybiera kogo do rodziny i do domu się wpuszcza (czyli trzeba mieć zaufanie i znać tę osobę). Autorko, nie przejmuj się. Masz dobre wychowanie.

Gość gość
Cieszę się, że większość podziela mój wybór i postepuje tak samo. znamy zycie realne, nie to co dewiant broken coś tam, który mia zycie tylko wirtualne i siedzi cełe wieki przed kompem na forum. Czy to chłop, czy baba nie wiadomo. On jest od analiz, wszak wykształcenie kafeteryjne online posiada!:-D

Gość gość
Nie żałuję, a ten przykład pokaże jakim jest człowiekiem. Podziwiać naiwność i "gościnność" na szczęście mniejszości ludzi z tego mojego tematu. Podziwiać i pogratulować głupoty. tak, to "tylko" obejrzenie meczyku:-D Nie sądziłam, że są tak porąbani ludzie.

Gość gość
Siedzisz sama w domu przed komputerem i ubliżasz ludziom. Niczym się nie różnisz od tysięcy kobiet które robią tutaj dokładnie to samo. Ta sama najniższa półka.

tak, siedzę tylko przed kompem dlatego mam większe kompetencje społeczne niż autorka. f**k logic, hejterze:D

Gość gość
Ja ubliżam? To na mnie spadły gromy, poczytaj opinie brokena:-P Od nienormalnej mnie obraził. Więc się zastanów, zanim coś palniesz. jesteś naturalnie z tej wyższej, jak nie najwyższej półki, i to tutaj?:-D śmieszne i żałosne.

Gość gość
broken to jest chłop czy baba, wygląda na zdziwaczałą babę, ale może to chłop? :-D

Gość gość
Masz rację autorko. Nie dla psa kiełbasa nie dla świni pasza :-) Niech szuka glupiej gdzie indziej bo tu znalazł inteligentną kobietę :-)

Gość gość
dzięki:) W sąsiednim wątku "cisza po randce" też facet PCHAŁ się do domu. Broken, do dzieła, powinna go łaskawie zaprosić? Nie wierzę ,że nie czytasz, a że milczysz?:-P dawaj rady, dawaj!

po pierwsze, jestem tygrysicą po drugie, autorko, po co mnie obrażasz z kilku nicków, anonimowo, na głupiej kafe, zasugerowałam Ci poprawę Twoich relacji społecznych, nie upokorzyłam Cię. skorzystaj z rady jak dojrzały człowiek, którym, ufam, będziesz po trzecie, ten temat jest po prostu przykry, brak towarzyskości, ogarniętości, jak tu kogoś poznać, jak na drugi dzień możesz być podany na policję. po czwarte, nie przeceniaj siebie, zapewne Twoja cipka nie jest więcej warta niż mecz, raczej mówiłby odwrotnie: obiecuję Ci Cię popieścić, tylko daj mi obejrzeć ten j****y meczyk nie no, nie wierzę. nawet żony mają problem z zainteresowanie u mężów w czasie mistrzostw czy czegoś tam, a pindzia-autorka uważa, że przyciąga cipką silniej zwykłego kumpla niż futbol i rozkręca o tym temat z paru gości.

Gość gość
hahhha, no to zaszalałaś, już po pierwszej linijce (wywodzie), wiem jaka jesteś bystra. Nie doczytałam dalej, bo nie jesteś warta mojej uwagi. W zadnym temacie nie byłaś. Ja cię "obrazam" az z kilku nicków? jakich pytam? zanim zaczniesz się dowartościowywać, to się musisz doszkolić, bo wcale nie jesteś "tygrysico" tak rozgarnięta za jaką się uważasz. Nie chciałoby mi się tworzyć kilka nicków dla ciebie. Mnie wystarczy fakt, że większość tu piszących popiera mój wybór. także ten, wiesz...Nie twórz nowych wpisów, bynajmniej nie będę reagować, szkoda czasu, wirtualna, chora istoto:P

Gość gość
ja mam tajny adres ,ujawniam tylko bardzo sprawdzonym ,już nie raz łazili mi wokół domu spali w samochodzie pod blokiem,nie ma głupich,najpierw sprawdzam czy ktoś jest delikatniutki :-) a nie namolny a to trochę trwa ,

Gość gość
Facet zachował się jak burak. Zaprosić do siebie może każdy, decyzja należy do osoby zapraszanej. Ale wpraszanie się jest chamskie i nic nie straciłaś pozbywając się kolesia.