Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany kobietą

moja historia kawa, majtki i mecz

Polecane posty

Witajcie, Opowiem Wam, co mi się dziś przydarzyło. Umówiłem się dziś z koleżanką na kawę, w sumie nie miałem co robić, poza tym wiem, że na mnie leci, wiecie, jest z tych różowych pindeczek, więc czasem robię jej dzień dobroci i stawiam kawę bądź idę z nią do kina. ale dziś to już przegięcie. nie wiem, spotkaliście się z czymś takim gadaliśmy o pracy, neutralne temat, żar z nieba, myślałem, że to ją zniechęci, ale gdzie! jeszcze intensywniej się do mnie łasiła - a to majtki pokazała "przez przypadek", a to dekolt (obie części ciała niezbyt atrakcyjne. lekko zdegustowany przypomniałem sobie, że dziś jest mecz! a było już późno, więc poprosiłem ją, czy mogę obejrzeć u niej, bo do mnie nie zdążymy. i tu sytuacja stała się już zupełnie żenująca, lasencja wstała, wywaliła na mnie resztkę lodów, zaczęła się awanturować, że co on sobie myśli, czy wszyscy faceci myślą o jednym? co za czasy! co za ludzie! i że ja jej się PCHAM do domu (w którym niejeden raz coś jej naprawiałem, co było dla niej również okazją do podrywania mnie). jestem w szoku, czy Wy znacie też takie nabuzowane kobiety? a jaka była przy tym dumna, że może sobie wyobrażać, że ja chcę od niej seksu, a nie meczu:D zwariowała. co o tym myślicie?

Gość gość
ale się starasz artysto a temat nie wychodzi.

przysięgam, że to nie prowo, tylko nie wiem, może jej PMS;) koniec końców na meczyk wpadłem do kumpla, mam nadzieję, że chociaż on nie oskarży mnie o molestowanie :classic_cool: ;)

Gość gość
Get lost, cieciu.

Gość gość
co o tym myślę? że jesteś żałosny, skoro świadomie umawiasz się jakąś głupią "różową pindeczką". naprawdę, już bym zrozumiała, jeżeli chodziłoby o seks... aż tak bardzo nie potrafisz sobie zorganizować wolnego czasu, że wolisz się męczyć z głupimi laskami? to ona z was dwojga jest mądrzejsza, bo przynajmniej spotkała się z gościem, który jej sie podoba.

Gość gość
no dobra, ale skąd ta gwałtowna reakszyn, jakby ją zgwałcić chciał, głodnemu chleb na myśli, histeryczki bronią histeryczki-desperatki

Gość gość
prowo. niskich lotòw.

Gość gość
A niby czemu ona Ci sie nie podoba przeciez takie rozowe pideczki nadaja sie tylko do bzykania podobno. Cellulit ma cycki zwisajce czy co??