Gość gość Napisano Lipiec 10, 2016 A wiec to zaczęło się jakieś 4-5 lat temu. On jest kilka lat starszy i ma dziwne podejście do dziewczyn. W każdym razie nigdy nie byliśmy razem kiedyś cos tam niby nas łączyło, albo to tylko jakieś moje wyobrażenie. Aktualnie jestem z kimś innym (facet spoko kiedyś go kochałam teraz tylko się mecze bo już jedno prawie zerwanie bylo ale mnie ubłagam o 2szanse) a ten brat mojego szwagra nawet o tym nie wie. Myśli ze nie mam nikogo i ostatnio zaczął się bardziej koło mnie kręcić. Ostatnio nawet bardzo, bardzo. W każdym razie zdradziłam aktualnego faceta z nim i nie żałuje ani jednej sekundy. Tylko teraz jest problem, ze nie wiem jak zerwać z aktualnym. On już ostatnio mi plakal ze nie mam go zostawiać. Nie chce w tym tkwić bo wiem ze to sensu nie ma i tylko czas sobie marnujemy. I on nie będzie chciał dać mi spokoju. Wiem ze on znajdzie kogoś lepszego ode mnie. Proszę pomórzcie jakaś radą bo ja już się boje rozmowy z nim. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach