Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja sama z dzieckiem dałam sobie radę a moje koleżanki i ich mężowie

Polecane posty

Gość gość

to takie niezaradne ludzie. Nic nie potrafią, ja urodziłam w wieku 19 lat i poszłam na studia. Dorabiałam sobie w reklamach (nawet dwadzieścia tysięcy za dwa słowa) a moje koleżanki nie pokończyły żadnych szkół, wyszły za nieudaczników i tak żyją od pierwszego do pierwszego. U mnie było trochę inaczej, ojciec jest burmistrzem (należy do partii obecnie rządzącej) a matka jest dyrektorką szkoły. U mnie było wszystko, opiekunka do syna, stać mnie było od urodzenia na ubrania dla niego. Teraz pracuję w telewizji i też dobrze zarabiam.

Gość gość
0/10

Gość gość
Buhhha

Gość gość
Rodzić dziecko w wieku 19 lat ? Toż to patologia

Gość gość
Autorka tak naprawdę nie radzi sobie z nie planowana ciaza , chłopak ja zostawił ,jest bezrobotna , nie stać ją na nic , ojciec pi je , matka umeczona życiem stara się pomóc jak może ale i tak jest ciężko. Dziewczyna ma patologiczne wybujala fantazje

Gość gość
Jeśli to nie prowo: ciekawe, jaka byś była zaradna, gdyby nie ojciec burmistrz hahaha...

Gość gość
"Fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego..." ha ha ha. :D

Gość gość
to takie niezaradne ludzie. i po jednym zdaniu widać, że ani studia nie skończone, ani 2 tyś za dwa słowa, bo 4 poprawnie po polsku nie sklecisz.

Gość gość
poszłam na studia poszłaś, ale było zamknięte? A matka dyrektorka szkoły nie zorientowała się ,że ma w domu głupka, który nie umie poprawnie po polsku mówić, a błędy robi jakby był z jakichś nizin społecznych, albo z małej wsi co to się gada ino pójdź , a wacajta pryntko, naści itp?

Gość gość
dlatego ja nie mam kolezanek:) przynajmniej nikt mi tyłka na internetach nie obrabia:o