Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Witajcie faceci wiem ze pisze na blogu dla kobiet ale tu zostałem pokierowany. Na początku nadmienie że nie jestem gejem miałem wiele kobiet w swoim życiu i chcę Wam wyznać sekret. Kobieta to zło. Dlaczego staracie się być dla kobiety tym kim nie jestescie? Dlaczego dzisiejszy związek to coś w stylu nowoczesnej prostytucji gdzie facet płaci za "mile spędzony czas" z kobietą a kobieta raczy się rozłożyć za to? Dlaczego jestescie pipami bez własnego zdania? Dlaczego nie chcecie przejżeć na oczy mimo że wasze flaki mówią od dawna że dla kobiety jesteś jedynie workiem z pieniędzmi? Jak to jest że nadal chcecie się żenić, wiedząc że to jest zwykły kontrakt przekazujący kobiecie władze nad wami równy strzeleniu sobie w stope? Dlaczego nie widzicie że w oczach kobiety jesteś oceniany przez pryzmat tego "co masz" i "ile da sie ukrasc" ? Dlaczego godzicie sie na jad, docinki oraz kłamstwa jakimi karmi Was społeczeństwo i media? Do czego jest Wam porzebna kobieta?

Gość gość
Wspolczesne kobiety pracuja i same na siebie zarabiaja, gimbusie. I wszystkie sa materialistkami, bo kazda musi miec co jesc, gdzie spac, itd. Nie ma lekko, a Ty podlecz psychike, bo mieszaja Ci sie sprawy uczuciowe z finansowymi.

Gość gość
"blablabla" lec zmien tampona slepy pusty dzieciaku

Gość gość
Zawsze miałam takie pytanie do was mężczyzn. Czemu rozkochujecie kobiety i je zostawiacie? Pytam, czemu? Chciałabym poznać w końcu logiczne argumenty przemawiajace za tym stanem rzeczy.

Gość gość
Kolega zadał pytanie a Ty piszesz o czyms innym. Ok jako facet Ci odpowiem może dlatego że zapala nam się jakaś lampka ? Lub tak jak Wy mamy coś lepszego na oku.

Gość gość
11:17 Ale wy zawsze macie coś lepszego na oku. To nieodpowiedzialność i podłość rozkochiwać i zostawić.

Gość gość
Może troche zle napisałem. Czasami mamy tak że boimy się wiązać lub tego nie chcemy itp.

Gość gość
Ale zawsze lubicie zawrócić, zdobywcy. A potem się wycofujecie. I zdarzy się w końcu sytaucja, że będzie któremuś zależeć, a ona da mu kopa w d....

Gość gość
Masz racje zdarzy, zdarzyło się już tak wieeele razy. pozdrawiam