Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje mężczyzny...

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję mężczyzny do rozmowy przy kawie? Są tutaj jacyś? ;) kolorowaczekoladam@wp.pl

Gość gość
i wtedy Adam wyrzucił trampki z Lidla. Stryjek Stefan powiedział, że to wywalanie pieniędzy w błoto.

Gość gość
A ja potrzebuje kobiety,nie tylko do rozmowy do kochania,przytulania. Ptyś

Gość gość
a skąd ja ci wezmę mężczyznę tak skoro świt?😴

Gość gość
w Lidlu były grabie po 6.55 zł Plastik wyglądał na trwały, Adam tak grabił trawnik że wyrwał dwa zęby, poszedł reklamować po 2 tygodniach otrzymał odpowiedź, że zbyt mocno dociskał grabiami do podłoża i nie jest to wada fabryczna. Adam się nie poddaje pójdzie do rzecznika praw konsumenckich.

Gość gość
aha..., czysta erotyka...:O

Gość gość
Lubię jak babcia chodzi w fartuszku. Ja też mam na sobie fartuch. Bardzo jestem podniecony kiedy w nim śpię obok babci. W upał tak robimy i nie tylko. Mam 16 lat i od roku tak się zabawiamy. Lubię jak babunia wali mi cyckami.

Gość gość
w Lidlu były babcine fartuchy, Adam nicpoń ma jeden chodzi w nim bes majteczek. Jak była akcja wyrwał go emerytce z rąk był ostatni, w dotyku niemal jedwab a mocny jak druciak kupiony w sieci SPAR w promocji 4 po 1,66 zł. Lekko prześwitujący taki ciemno niebieski Adam wygląda w nim bajecznie. Z przodu ma obszytą kieszeń i ona mu zasłania jego penis ( 21 cm) dlatego troszkę wystaje.

Gość Whatson
Hej no to zapraszam.na rozmowe przy kawie...;p lukass@opoczta.pl

Gość gość
a ja potrzebuje inwestorów. gwrantuje 20% zwrot oz zainwestowanej sumy w ciągu miesiaca. jako zabezpieczenie oddam nerke czy co tam komu potrzebne:)

Gość gość
Jak Adam sprzeda chińskie trampki z Lidla ma zamiar poważnie inwestować.

Gość gość
moge tez obracać jego pieniędzmi pod kontrolą żeby nie było że przepije z zastrzeżeniem żeby mi sie nie wpiertalał co rano z jakimś audytem czy innym bandytem

Gość gość
nie ujawniam również szczegółów swojej taktyki. to kosztuje troche wiecej

Gość gość
nie to nie c****j mu w dooope. prędzej czy póxniej i tak mu ją odbiore to były jedynie warunki waszej kapitualacji.

Gość gość
dosyc wspaniałomyślne zresztą. obecnie możecie zyskać jedynie troche czasu. koniec negocjacji:P

Gość gość
Troche są chodzne to bedzie ciezko sprzedać ale Adam to urokliwy

Gość gość
dla formalności dodam, że baby sa głupie:classic_cool:

Gość gość
a mogło być tak pięknie. dzwoniłbym do was i mówił "wrzuccie troche kasy tu i tu" po godzinie mielibyście przelewy z zyskami na wasze konta. nikt nie wiedziałby że ktoś w ogóle zyskał nie wykazałyby tego zadne wskaźniki. ważne żeby rozbić te działania na kilka osób inaczej ci których na to stać załapia o co chodzi i zwiną nam interes sprzed nosa. no ale wasza brocha. cieszta sie swoim wielkim majatkiem, kupujta se drogie pierdoły i kopta po kryjomu bunkry na złoto kretyni

Gość gość
Racja głupie jak nie wiem co! baba

Gość gość
w ostateczności moglibyście nawet sobie zbankrutować oficjalnie i być jednoceśnie bogatsi niż kiedykolwiek ale obawiam sie, że wasza żądza lansu jest silniejsza niż chciwość

Gość gość
kooorfa. to nie może wyglądać jak działania jedenj osoby inaczej to przeanalizują i wychwycą metode. i zyskaja ci co zawsze zamiast pomysłodawców czyli złodzieje.

Gość gość
a ze mają kapitał to zrobią to kilka razy wysysając co sie da i zostawią dymiące zgliszcza na których już nikt nie zarobi. pomózta kooorfa albo przysiegam że was kooorfy dojade i zdechniecie w biedzie

Gość gość
a jak nie ja to was dopadną wyżej wymienieni a wtedy jedyne co będziecie mogli zrobić to warczeć zza kagańca. wasz wybór. jak myśicie, że jesteście bezpieczni to sie grubo mylicie. sajonara

Gość gość
wiem, że znoszone ale to nie ja je znosiłem a poza tym nie sa moje dodatkowo moje są moje a nie kradzione i w końcu ja nie zamierzam nimi nikogo kopac opróćz tych którzy kopia mnie. jeszcze jakieś uwagi?

Gość gość
orpróćz tego gdyby nie wy i wasza chęć kopania innych w dooope znoszonymi przez nich trampkami to chodziłbym se boso i nie bał sie, że ktoś zapiertoli znoszone trampki. suma sumarum nie macie sie czym chwalic bo jedyne co robicie to walczycie ze skutkami waszej megalomani. jesteście chciwymi paranoikami a waszym najwieksym osiągnięciem jest zbiorowa psychoza przy czym wy jesteście najbardziej piertonięci

Gość gość
jedyne co trzeba zrobić żeby uzdrowić świat to wa z niego wykopać ale żeby to zrobić to najpierw trzeba popaśc w obłęd większy niż wy zabrać wam wszystko co macie i wyrzucić do dziury bez dna zebyście za tym wskoczyli

Gość gość
a poza tym wkooorfia mnie ten cyrk napuszonych kretynów spędzających całe zycie na natlenianiu upierzenia. ile kooorfa mozna sie męczyć z kretynami wypiertalac mutanty do zoo albo innego muzeum

Gość gość
niby jestem człowiekiem a zanim zaczne z kimś wymieniać informacje to muszę przez tydzień piać o 5 rano jak kogut, wydreptać z napuszonymi piórkami mały kanion kolorado i poinformować niezindetyfikowane bóstwa kretynizmu jaki jestem zapjepiście ważny. juz mnie to kooorfa męczy

Gość gość
przy okazji. właśnie wpadł mi pomysł klimatyzacji opartej o system centralnego ogrzewania zdaje sie, że prawie darmowy co znaczy, że można na nim zarobić na jakiś gustowny grzebyk nad dziobem:) jak kogoś to interesuje to dajcie znać jak nie to zapominam o sprawie