Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze teksty mojej tesciowej

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze przed slubem taka kaszalotka z pracy mojego meza ( wtedy jeszcze narzeczonego ) przystawiala sie do niego, zrobilam mala afere, zadzwonilam do niej i powiedzialam zeby spadala a moja tesciowa wtedy, ze co ja wyprawiam, ze mam nie robic afer, ze nawet jakby moj maz mnie zdradzil to jesli to bylo jeszcze przed slubem to to nic nie znaczy i mam nie robic problemow. Jak urodzil nam sie pierwszy synek to komentarz, wszystkie ubranka beda dla dziecka Milenki, po prostu to stwierdzila nie zapytala sie co o tym sadzimy, caly czas na moich synow krzyczy natomiast swojej wnuczce corke swojej corki w tylek wlazi i jej tekst "ona musi byc rozpieszczona bo jest jedyna" w sensie, ze jest jedynaczka, natomiast mi to kiedys zarzucila, ze ja jestem rozwydrzona bo jestem jedynaczka :)))

Gość gość
Olej to

Gość gość
Np. że tatuaż jest grzechem :-)

Gość gość
Chyba jesteś wiekszym kaszalotem od rywalki skoro tak ci żyłka pękła haha

Gość gość
Biedne teściowe,ilez prowo o nich ktos dzień w dzień "produkuje"!!!

Gość gość
12:44 na tej kafeterii caly syf wychodzi, nie ma co, jak anonimowa to odwazna prawda ?

Gość gość
No ale to, ze przed slubem sie nie liczy, to chyba rzeczywiscie jest przesada

Gość gość
Uwaga bedzie grubo "Kobiety ze wsi są pracowitsze i TWARDZIEJSZE od miastowych" Mieszkam i pochodze z miasta a ona jest wiejska prostaczka i wcale nie dlatego ze ze wsi ale chodzi o wstretny wscibski do bolu chamski i zaklamany charakterek.Moj maz tak sie rozni od niej ojca rodzrnstwa ze czasem sie smiejemy ze adoptowany jest.Oni tez wytykaja go palcami ze taki odmieniec.Nienawidze z calego serca tej wstretnej baby i mam 100powodow.Jednak maz jest za mna wiec konfliktow o tego potwora miedzy nami.nie ma bo maz wie ze jego rodzina to banda wiesniakow i debili ktorzy z zazdrosci ny oczy nam wydlubali.

Gość gość
O mojej po 14 latach znajomości to można by księgę napisać.

Gość gość
ble ble na tym prowo temacie.