Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada z prawiczkiem i wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość gość

Zaraz posypią się na mnie gromy i słusznie. Mam męża o wielu lat, mam też dziecko i teraz będziemy mieć następne, bo bardzo tego chcemy. Niemniej dawno temu poznałam faceta dzięki wspólnym zainteresowaniom. Czas temu rozwinął się z tego flirt i niestety - poszłam z nim do łóżka.... Czuję się z tym źle. Mąż mnie kocha, a ja jego, ale miałam jakiś kryzys... Tamten facet zachowuje się jak dzieciak, zakochał się, nawet mi groził, że porozmawia sobie z moim mężem... Nie wiem, co chce tym osiągnąć, ale myśli, że go wykorzystałam, bo nigdy wcześniej nie był z kobietą tak daleko i ja byłam pierwsza... Ogólnie koszmar. Facet po 30. - prawiczek, intelektualnie zupełnie nie pasujemy, wyrywny i dziecinny. Był moment, że myślałam o nim poważnie, ale wykorzystał sytuację, gdy byłam pod wpływem alkoholu, więc nie było tutaj świadomego przyzwolenia na 100%... Po roku mam kaca moralnego, żal do siebie i lękam się o swoich najbliższych. Bóg mnie już dostatecznie ukarał,ale nie wiem, czego spodziewać się po kimś takim jak ów człowiek, który lubi palić za sobą mosty i nie zważa na nic, bo liczy się to, że został zraniony... Mieszkamy od siebie bardzo daleko - na szczęście dzieli nas pół Polski...

Gość _Alex
Bóg Cię już dostatecznie ukarał? W jaki sposób? Nie oceniam Cię, ale skoro piszesz,że bardzo kochasz męża i spodziewacie sie 2 dziecka, to dlaczego wdałaś się w takie coś?

Gość gość
To długa historia, ale nie ukarał mnie utratą męża i dzieci, bo szczerze żałuję. To było ponad rok temu, a dlaczego się w coś takiego wdałam? Bo byłam głupia? Bo uległam własnemu egoizmowi? teraz wszystko widzę bardzo dokładnie. Jest mi strasznie przykro i nie umiem nie żyć w poczuciu wyrzutów sumienia i lęku. Ufam jednak, że Bóg okaże mi miłosierdzie, choć nie zasłużyłam na takiego człowieka, jakim jest mój mąż.... :-(

Gość _Alex
A imię Twoje to M....

Gość królowa zimna nieczuła
zdarzyło sie,nie tobie pierwszej i nie ostatniej,nie rób z siebie szmaty bo są o wiele gorsze kobiety które wykorzystują facetów i zdradzają notorycznie,życie jest długie i cięzko wytrwać w bezwzględnej wiernosci wobec jednego partnera

Gość królowa zimna nieczuła
ludzie popełniają błędy,ważne żeby wyciągać wnioski,ten prawiczek i tak nie zmusi cie do bycia w związku nawet jak ci rozpieprzy życie,jeśli jest niedojrzały to tym bardziej powinnaś sie odciąć,nękanie zgłasza sie na policję

Gość gość
prowo

Gość gość
0/10 kobiety nie uprawiaja seksu z prawiczkami. Robia to prostytutki ale zawodowo.