Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to prymitywy.

Polecane posty

Gość gość

Dla prawie wszystkich facetow liczy sie tylko seks, zarcie i prymitywna rozrywka, typu ogladanie meczu albo piwko z kolegami. Co najwyzej w pewnym wieku seks przechodzi na dalsze miejsce.

Gość gość
A w jakim wieku? Bo nie wiem ile mam jeszcze czasu.

Gość gość
a kobity to mają jakies niby cele wyższe?

Gość gość
Jeśli jedziemy stereotypami, to dla kobiet liczy się tylko kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Poza tym - dobrze zrobiony makijaż i paznokcie, zakupy w sklepach z ciuchami oraz rozmowy z koleżankami o bzdurach.

Gość demonicznaa
Nie rozumiem co złego w seksie, oglądaniu meczu czy piwku z kolegami ??? :-o

Gość gość4imp
Kocham facetów wadliwych raczej niż prymitywnych. Stereotypy: ja jestem w Wenus, Ty jesteś z Marsa. ;)

Gość gość
No to jestem jakimś wyjątkiem. Bo interesuje mnie: literatura, dobre kino, historia, filozofia, kultura, fizyka kwantowa, sztuka, poezja A co do sportu, to może trochę piłka nożna, może bieganie, boks. Piwa nie piję, bo rośnie po nim brzuch, za to piję sporo czerwonych herbat. Papierosów również nie palę, no może czasami sobie zapalę.

Gość gość facet prymityw
A ja piję palę i to trzecie "P" również :classic_cool:

Gość gość
15:20, przecież ten temat założyła frustratka, żeby wywołać kontrowersje. Chciała popuścić swojej żółci.

Gość gość4imp
3xP :D Facet i czerwona herbatka, hmm... :) mój facet wiedział tylko, że istnieje "herbata". Rzeczywiście jesteś wyjątkowy. ;)

Gość gość
Ekspertka od prawie wszystkich facetów.:-)

Gość gość
Jestem androgenicznym typem faceta ;)

Gość Rescator555
@gość4imp dziś << To do takiego "wyjatku", pewnie stoi cala kolejka kobiet. Czy moze jednak wola tych "prymitywnych" ?

Gość gość
Ideał?Kawał chłopa ze spojrzeniem figlarnego chłopczyka.Wewnątrz mocny charakter, dobre serce, inteligencja, humor, kreatywność.

Gość gość4imp
Z nami kobietami jest tak. Chcemy faceta, który "o wszystkim z nami pogada" jak psiapsiółka. Jednocześnie będzie prymitywnym samcem. I maczo. :classic_cool: Ale romantyk. 😴 Cudowny ojciec, oddany przyjaciel, wierny mąż, znawca kobiet... Ech. :( Dlatego nie ma ideałów- i chyba zwariowałbym z idealnym facetem. Dlatego kocham wadliwe ideały. ;)

Gość gość
Prymitywny samiec, tzn ?

Gość gość
Im facet bardziej prymitywny tym większe ma branie, natury nie oszukasz. Mężczyźni inteligentni i ciekawi są mało atrakcyjni dla większości kobiet, bo przewyższają je intelektem. A zdecydowana większość kobiet jest równie prymitywna i liczą się dla nich zakupy, tv, żarcie, kosmetyki i zabawy w prymitywnych klubach przy prymitywnej muzyce.

Gość gość4imp
Rescator555 dziś No właśnie poligamia, nawet seksualna, kłóci się z naszą kulturą. Potem same kłopoty. ;) 4444 Prymitywny samiec to chyba taki "za włosy, do jaskini, w przerwie miedzy meczem, a piwem ;) ) Sami widzicie: baby są jakieś dziwne. :( 😴 Uciekam. :) 🖐️ P.S. najlepiej nie uszczęśliwiać nas na siłę, bo i tak pewnie byłybyśmy niezadowolone. ;)

Gość gość
" gość dziś Im facet bardziej prymitywny tym większe ma branie, natury nie oszukasz. Mężczyźni inteligentni i ciekawi są mało atrakcyjni dla większości kobiet, bo przewyżaja" Dodałbym jeszcze, że kobiety często szukają tych drugich po 40tce, ale wtedy dla większości z nich jest za późno

A ja zgadzam się z autorką ;) widać takich tylko przyciąga facetów więc nie wolno wyprowadzać ją z błędu. Takie są prawa rynku! Nie stać Cię na szynkę to żresz pasztet! Zależności międzyludzkie to nie tylko ocenianie innych ale reagowanie na oceny. Zawiedziona duma autorki nie popycha ja do konkluzji nad sobą a nad facetami ot i zagadka rozwiązana :)

Gość gość
gość dziś Prymitywny Samiec = PSuj Dojrzały Banan

Gość gość
ja wlasnie musze mieć dwóch bo jeden ma to czego pragne a brak mu tego drugiego czego pragne a drugi odwrotnie,uzupelniaja się,wolalabym jednego ale to wasza wina ze jeden szczęścia dac nie potrafi bo ma braki które kaza mi odejść wiec tak to rozwiazalam

Gość gość
Rescator555 dziś Cieszyłbyś się gdybyś dowiedział się o zdradzie żony?

Gość gość
i żeby nie było,prosilam o zrozumienie dla moich pragnień ,to było na nie ,wiec nie miałam wyboru,

Gość gość
Rescator555 dziś To dlaczego tak nie żyjecie? Tak się składa, że ludzie mają wdrukowaną w naturę zazdrość o osobę którą kochają więc poligamia to jakiś przeżytek i cofanie się w rozwoju.

Gość KrzyśKatolik
Poligamia to przezytek? malzenstwa otwarte? ludzie, w glowach wam sie poprzestawialo? jestescie jeszcze ludzmi czy juz zwierzetami? tylko seks wam w glowach.

Gość gość
KrzyśKatolik dziś A Ty może jesteś zwolennikiem poligamii katoliku?

Gość gość
Rescator555 dziś Nawet zwierzęta chronią swoich samic przed innymi samcami. Może ból po zdradzie też jest wynikiem prania mózgu?

Gość gość
* swoje samice

Gość gość
Faceci są prymitywni bo kiedy jeszcze handel nie istniał-wychodzili z harpunem celem wyżywienia rodziny-a w tym samym czasie my kobiety rozwijaliśmy szósty zmysł dbając o potomstwo-efekt takich zachowań doprowadził nas wszystkich do tego, że, faceci wciąż są prymitywni-chodzi mi o tok ich myślenia, zaś kobiety myślą wielowymiarowo. Ale nie potępiajmy mężczyzn-dajmy im odpowiednie role a same zajmijmy swoje.