Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to prymitywy.

Polecane posty

Gość KrzyśKatolik
oczywiste że wole Różaniec. seks zniewala , uzaleznia i robi krzywde najlrosciej mowiac. oczywiscie jesli ktos poswieca temu zbyt wiele uwagi. pozatym szatan zniewala ludzi wlasnie w ten prosty sposob.

Gość E_wa
Faceci są cudownie nieskomplikowani. Uwielbiam ich po prostu. Wszystko w nich mnie bawi. Uwielbiam załatwiać z nimi interesy, rozmawiać, przyjaźnić się zdecydowanie bardziej niż z kapryśnymi kobietami. I do tego jeszcze dają tyyyyle przyjemności...no to jak ich nie kochać!

Gość gość
Rescator555 dziś Zwierzęta są mądrzejsze od ludzi, można się od nich wiele nauczyć. Człowiek kiedyś był puszczalski, rozwiną się, zaczął tworzyć monogamiczne związki, a Ty chcesz się znowu cofać w rozwoju?

Gość gość
Tak Krzysiu :) To zło w czystej postaci :classic_cool:

Gość KrzyśKatolik
Rescator to prosze Cie wytrzymaj bez seksu 10 dni, to pogadamy.

Gość KrzyśKatolik
I jeszcze jedno, Rescator. Naprawde uwazasz ze szatan zniewala czyms nieprzyjemnym dla ludzi? Czyms co by Cie odrzucalo? To logiczne ze kusi czyms przyjemnym dla czlowieka...

Gość gość
Rescator555 dziś Mówię ogólnie o zwierzętach, nie niszczą środowiska od którego są uzależnione, aby mieć więcej niż potrzebują, nie zabijają dla głupich idei lub dla zabawy itd. x To jest cofanie się, tylko ewolucja do formy wyższej. Bzykanie po bokach rozwala więź między partnerami. Zacznij się z żoną puszczać z innymi partnerami, to zobaczysz co zostanie z waszego małżeństwa.

Gość prawie stała bywalczyni
Proponuję się zastanowić co soba reprezentujesz, jak masz same "prymitywy" wokół :P Mój facet ani moi znajomi na pewno prymitywni nie sa - jesli interesuje ich żarcie, to akurat dlatego, że sami gotują i lubią nowe smaki (m.in. mój facet - ja nie gotuje prawie wcale).

Gość gość
Rescator, a kto Tobie broni zrezygnować z monogami?? Chcesz naszego błogosławieństwa, czy jak??

Gość KrzyśKatolik
Rescator ale to sie nie liczy niestety. Wytrzumujesz, bo musisz. A nie bo chcesz a to wielka roznica. Ja jestem mlodym w sumie jeszcze czlowiekiem (32 lata) i uwierz mi ze seks to nie wszystko w zyciu co sie liczy.

Gość gość
Forum dla kobiet:D

Gość gość
Rescator555 dziś Seks między małżonkami buduje więź. Jak Ci się tak ta monogamia nie podoba, powiedz żonie, że to, że jest ci wierna, to tylko efekt prania mózgu i od dzisiaj może się puszczać.

Gość KrzyśKatolik
Rescator to ze nic zlego w rym nie widzisz, to mnie to wcale nie dziwi. Skoro marza Ci sie malzenstwa otwarte, to co bedzie za 2,3 czy 5 lat? Seks z nieletnimi? Gdzie to wszystko zmierza? Bo napewno nie w dobrym kierunku.

Gość gość
Rescator555 dziś Pytasz się jak debil więc ci tłumaczę.

Gość gość
Dzieci drogie dzieci! Wy to jak prezes myślicie i nikt wam nie wmówi że czarne to czarne a biale to białe. A życie ma tysiące kolorów. Ja na przyklad gdybym swego czasu nie zdradziła męża to zapewne teraz nie bylibyśmy małżeństwem. A taki skok w bok bez zobowiązań w moim przypadku był lekarstwem. I nikt mi nie powie że to było złe albo że kogos skrzywdziłam. Nic z tych rzeczy. Odzyskałam spokój a mąż odzyskał mnie. I mam przemile wspomnienia....mmmmm cudny seks.

Rescator555 wczoraj @ Kredek dziś A ja zgadzam się z autorką...<< A skad wiesz, ze: 1.Napisala to kobieta. 2.Jesli kobieta, to w oparciu o wlasne doswiadczenia. 3. Ktos napisal to na powaznie, a nie dla jaj? Byc moze ty potrafisz pisac tylko o sobie i swoich problemach, ale dlaczego zakladasz, ze wszyscy sa tak samo ograniczenie? edytowano wczoraj Rescatorku doceniam Twoje starania w barwieniu cieni a także fakt sposób pielegnacji Twoich wpisów poprzez edycje by niczego nie spiertolic ale masz mięciusieńkie cojones skoro stale stawaiasz pytania a skąd wiadomo i czy wiadomo ....może i nie jesteś gimbusem lecz jeśli nie dostrzegasz u autora nutki rozczarowania faktem prymitywizmu i wypominania piwka z kolegami to wiadomo że masz spowolnione kojarzanie i w odróznieniu do Ciebie nie musze sie o to Rescatoka pytać czy tak jest. Ja odczytałem z treści że to kobieta a Ty ze swoim skąd wiadomo możesz siedzieć w tym temacie nawet kilka dni i dumać ;) czy było to na pisane na poważnie czy dla jaj. Na koniec dorzuce że dobrze mi ze swoim ograniczeniem za to Twoje nieograniczenia z tym skad? kiedy? i kto? sprawia wrażenie lekkiego niedorozwoju umysłowego. Wiem że starasz sie jak możesz ale widocznie wiecej już nie dasz rady i pewnie to cię irytuje skoro tak dzielnie ujadasz :D tak trzymaj ! Kiedyś bedziesz mógł pisac "wiadomo" hehe

Gość gość4imp
gośćwkość dziś :D Ej no, mogłeś to wyrazić delikatniej. :( ;)

Tylko się nie rozpłacz na dobre ;)Ty nasz mądreńki! Bo widzę że łzy już ciekną z zaciskania pośladów by riposte wysmarować na miarę conajmniej sekatora haha. Miłego dnia Ty nasza pociecho dla jaj :D

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa

Gość gość
Res z pamaranczki zakładasz :) to chyba nie obawa przed "szufladkowaniem" ;) A na temat, krótko - wolno im i bez latek proszę bo po drobnej korekcie wyszło mi 4 na 4 wiec strach sie bać :) Pozdr R

Gość gość
Jak nie chwytasz ;) tez lubię seks, dobry mecz i spotkania ze znajomymi przy lampce wina i dobrym jedzonku :) stad drobne korekty i wymóg braku łatek typu prymityw :p R