Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati654

Buty do spodenek mega krótkich

Polecane posty

Gość pati654

Czy do modnych spodenek mocno wyciętych [lepiej wyglądają delikatne klapki czy szpilki.

Gość gość
Jeśli to spodenki blue jeans i idziesz na plażę albo łąkę, to szpilki wyglądałyby chyba idiotycznie :(

Gość pati654
takie spodenki zakłada się również na wyjścia ale dzięki na plaży raczej w szpilkach się nie chodzi

Gość Miłośnik damskich nóg
Szpilki na ładnych nogach powinny dobrze wyglądać, obojętne czy jesteś w sukience, szortach, bieliźnie a nawet nago :classic_cool:

Gość gość
zrob zdjecie i pokaz aby mozna bylo porownac

Gość pati654
A co chcesz porównywać nogi czy buty

Gość gość
to, jakie buty pasuję do nóg.

Najlepiej zrób fotę po całości, od pasa aż do ziemi, będzie widać i spodenki, i obuwie 🖐️

Gość pati654
Do nóg pasują wszystkie

Gość gość
przepraszam, miało być do spodenek. Zrób to zobaczymy!

Gość Znawca nóg
Zależy do jakich nóg . :)

Gość gość
Nogi kobiece to raj dla oka kiedy są długie i smukłe ale nie chude. Krągłe ,wysportowane uda, strzeliste łydki, ładne kolana i pęciny wąskie jak u klaczy dobrej krwi:) Do takich można założyc choćby zwykłe trampki a skuszą.

Gość gość4imp
Krótkie, mocno wycięte spodenki plus szpilki to przerost formy nad treścią. W sensie- jeśli ubierasz się dla facetów- jak najbardziej. Im zawsze się to spodba. No moze nie przy baleronach. ;) Jeśli chcesz ubrać się z klasą- zapomnij. :O Co nie oznacza, że nie istnieją krótkie spodenki stworzone do szpilek. Istnieją. ;)

Wolę fotę z 14:25 ale może to dlatego, że buty z drugiego zdjęcia mi się nie widzą ;)

Gość gość
no mi tez sie nie widza ale nie moglam sobie przypomniec lepszego przykladu a to byl 2003 takze moda jaka byla to byla/ xx http://www4.pictures.zimbio.com/fp/Taylor+Swift+Goes+Shopping+Grove+Qwyw1PeKUS5l.jpg

Gość gość4imp
Hmm...buty dla mnie piękne, fantastyczne kolory, ale faktem jest- teraz jest w modzie klasyczna szpilka. (platformy precz, czekają na "lepsze czasy" ;) ) Ale były wygodniejsze. :( (męska intuicja nie zawiodła miłośnika nóg, hm, hm, hm. ;) )

Wszystkie bym brał, może poza tą z 14:52 😴

Gość gość
autorko wyzej 1. wyglada jak tania.. bo jak sie zaklada krotkie spodenki i szpilki to wg mnie góra-top powinien byc zabudowany, odslonieta 1 czesc ciala (nogi) musi byc zrownowazona przyslonieta 2 czescia ciala (górą)/ i chyba dluzsze powinna miec te spodenki-spodnice? 2. swietnym przykladem tego co napisalam w pkt 1 jest twoje 2 zdj - zabudowana gora i odkryte nogi. no i jednak fajne sandaly lepiej wygladaja niz szpile. tutaj tylko beda poszkodwane niziutkie panie z grubszymi/malo ksztaltnymi nozkami, bo szpilka by wyszczuplila i zmienila wyglad nogi. zawsze mozna sandaly z kilku cm podeszwa sobie sprawic lub koturny - choć za tymi ost nie przepadam, bo latwo o bolesne zwichnięcie kostki

Gość Mirandka85
ja ubieram się tak żeby było sexi

Gość gość
czyli jak

Gość Gruszka94
Ja bym raczej szpilek nie ubierała, bo może się to źle kojarzyć. Raczej wybrałabym coś modnego, w stylu akcesoriów z http://zippedshoes.com/ do płaskich butów. Takie połączenie może wyglądać bardzo dobrze.

Gość gość
Tak, zgadzam się z Tobą, ewentualnie baleriny ale najlepiej sportowe obuwie, tenisówki, vansy, może takie w kwiatowy wzór jakie widziałam w sklepie e-sporting.pl fajnie by pasowały.

Gość gość
Temat wieśniary po niepełnej zawodówce a strony z reklamami szaleją.