Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie z tym facebookiem naprawde głupieją

Polecane posty

Gość gość

weszłam na chwile na fb, popatrzeć co tam ciekawego, niekoniecznie u znajomych, ale mam rozne strony wnętrzarskie polubione etc. przeglądam dalej dalej.. a tam kumpela wstawiła zdjęcia pamiątek z chrztu które otrzymało jej dziecko.. po co na co??kur????? bo nie mam pojecia???!!!

Gość gość
Fb to syf nad syfami. Co mnie obchodzi ktos kogo mialem nieprzyjemnosc znac kilka lat temu w szkole czy pracy. Rzygam i sram wam wszystkim na te wasze paskydne, falszywe ryje.

Gość gość
A może jej zapytaj. .proponuje komentarz pod zdjęciem "na ch///uj to wstawiasz"

Gość gość
A mnie roz******laja zdjęcia robione w lustrze tacy ludzie zagubili gdzieś chyba ostatnie szare komórki. No i te cudowne cytaty do takowych zdjęć.

Gość gość
A mnie krew zalewa jak widzę tysiące zdjęć jednego dziecka. Normalnie codziennie po dwa, trzy, każde takie samo. Jakby mnie obchodziło to dziecko, normalnie jakby się zmieniło jakoś szczególnie. Od razy odobserwuję taką osobę, bo skoro życia nie ma ciekawszego poza tym co jej dziecko jadło, wypiło czy wysrało, to w ogóle wolę nic nie oglądać. Od takich p********h zdjęć jest instagram, jak ktoś chce oglądać to sobie tam popatrzy, a nie syf na tablicy codziennie. Zdjęcia dzieci, żarcia, milion z wakacji, dziubki, 100 raz ta sama poza... BLEE

Gość gość
Według mnie najlepsze są bardziej lub mniej głębokie publikacje cudzych przemyśleń o przyjaźni i miłości ujęte w formie obrazków albo też wskazówki z cyklu "jak żyć". No i publikowanie smutnych nastrojów, a jak ktoś zapyta o co chodzi, to nigdy nie ma odpowiedzi, czasem jest "wtajemniczeni wiedzą" :D

Gość gość
albo piszą ze są smutni a ktoś zapyta o co chodzi? to osoba odpisuje 'nie ważne' to po ch/u/j pisze :D nie czaje

Gość gość
Dobrze, że zawartości kopert ta koleżanka nie sfotografowała;-) Ja nie korzystam regularnie z fb, zresztą mam niewielu znajomych i wszyscy są normalni. Ale już znajomi znajomych, którzy chcąc nie chcąc pojawiają się.... No cóż - ja się z tych głupot śmieję pod nosem...

Gość gość
Dlatego mam fb tylko i wylacznie po to zeby wszystkie newsy o tym co mnie interesuje miec w jednym miejscu czyli kwestie filmow, muzyki (dodani dje itd), sportu (sportowcy, czy np syronki ligi mistrzow itd). Nie dodalem ani jednego zj******o znajomego bo i bo co, zeby ogladac fotki tych brzydkich bachorkow? :D i wielkie podniecanie sie jakie to wszystko piekne i wspaniale :D

Gość gość
Facebook to bardzo ciekawy pomysł, ale to ludzie sa porąbani, a nie portal... Powiedzcie mi , czy to normalne, żeby dawac zdjęcia świadectwa córki z paskiem, i jeszcze druga strone zeskanowana koniecznie z ocenami widocznymi... i to w podstawówce.. Albo jeden znajomy daje dzień w dzień zdjęcia swoich córek, w tym gołych jak się kąpią , jeszcze filmiki co chwila zamieszcza, a najlepsze ze gość ma 6 dzieci kazde z inną baba, już kilkoro dzieci zostawił, i na co on to robi? Lans, i tyle. Ale to wiocha... niedawno kupił samochód, to go dał na fejsa z dopiskiem "kupiłem ukochanej samochód" Taka z niej ukochana, ze niedawno podobno znów ja chciał zostawić...

Gość gość
Znam faceta lat ok.45, który oczywiście rozwiódł się z żoną, zostawił ją dla jakiejś tanio wyglądającej podstarzałej, tak dzifffkarsko wyglądającej czarnulki,teraz ją lansuje na fejsie i swoją córkę z robitego malzenstwa. Córka oczywiscie tez juz rozwódka, po niespełna roku związku ze swoim "misiem". ojciec przyleciał do niej na porodówke, porobił zdjecia jak była ledwo zywa, obolała, zapocona i wrzucił to na fejsa z podpisem "TUŻ PO. Mój wnusio już na świecie".

Gość gość
Albo wypiete z najdziwniejsze pozy gimnazjalistki, z elokwentnymi opisami, gdzie maja inne dziewczyny i to co ludzie o nich myślą. Włosy tlenione na przezroczysto, kilo szpachli, pod szpachla solar, kolczyk na ryju, do tego retusz do gładkości, tysiąc filtrów, jakieś głupie emotki na zdjęciu. Nosz kurwa jakby mi moje dziecko takie zdjęcia dawało i w ogóle tak wyglądało to bym wniosła o zamknięcie w poprawczaku. Albo zaciazone 15-16 łatki, chwalace sie brzuchami, zdjęciami z USG, koniecznie zdjęcie w lustrze z każdego tygodnia, jakie to przypalowe imię wybrali dla dzieciaka i ich chłopaki w tym samym wieku, którzy wyglądają jak wymieszanie szczura z cipą, chude, pryszczate, dziwne ze mu fryga... I komentarze szczęśliwych mamus, ze będą babciami, wielka miłość na fb, a w domu woda, wpierdol ogólnie patologia.

Gość gość
No ale nawet te newsy z fb jakos mnie nie przyciagaja, juz mi sie znudzilo troche to wszystko. Na fb wchodze coraz rzadziej, ostatnio moze 2 razy w tygodniu. A samochody sa dla ciot :D wiekszosc w plu jezdzi tragicznie dlatego nie chce auta ani prawka, zreszta te drogi qrwa trzeba jezdzic max 50 na godzine albo wolniej zeby czegos w aucie nie rozje/bac w aucie na jakiejs dziurze... i co? Mam jeszcze placic za to zeby jezdzic po tym syfie z tymi p******i co jezdzic nie umia? Chooooj wam w osrane doooopy! Wole rower :)

Gość gość
Wyjezdzilem lka 40 godzin i mialem tyle niebezpiecznych sytuacji ze leb peka, nie z mojej winy co ciekawe. Dlatego je/be prawko i nie chce go. Teorie zdalem bezblednie ale do praktyki nie podchodze bo sr/am na polskie prawko. Zrobie sobie w UK gdzie wracam jak juz wyjda z Unii. Ilosc polaczkow sie tam zmniejszy i bedzie tam cudownie jak kiedys :) kultura jazdy jest tsm niesamowita w porowmaniu do plu, nie dziwne ze tam najmniej wypadkow :)

Ja już dawno konto na Facebook'u zlikwidowałem, ponieważ nie mogłem znieść tych wszystkich grafik z różnymi głupimi powiedzonkami a tego moi wrzucali od groma no a poza tym prywatność

Gość gość
A ja nie mogę patrzeć na zdjęcia dzieci upaćkane jedzeniem i ten komentarz matki: Mniam ale mama dobra zupkę zrobila :o Mam taka jedna i jak jeszcze raz to zobaczę to ze znajomych wywalę. Mam konto na fb tylko i wyłącznie ze wzgledu na prace inaczej dawno bym z tego gowna zrezygnowala. A można usunąć konto tam?

Gość gość
to nic moja kumpela wstawia np fotki nowej -UZYWANEJ kanapy,albo tapety albo komody ,albo mebli :D

Gość gość
gość wczoraj W ogóle teraz chyba taka moda, że jak dziewczyna zaliczy wpadkę to za wszelką cenę na fb i wszędzie musi pokazać, jaka ona wielce szczęśliwa, a dziecko takie wyczekane. I mamusie też robią dobrą minę do złej gry, że niby takie dumne z wnuków.

gość wczoraj Tak można usunąć lub dezaktywować. Facebook deklaruje, że wszystkie kopie zapasowe twojego konta zostaną usunięte w ciągu dziewięćdziesięciu dni. Przed usunięciem musisz się zalogować i do paska adresów www wkleić ten link: https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Musisz potwierdzić operacje usunięcia hasłem. Ja osobiście usunąłem jak wcześniej pisałem, i nie czuje z tego powodu żadnego dyskomfortu. Tobie też radzę.

Gość gość
20:10, 20:15 A cóż to za gimbaziątko sie odezwało ze swoimi mądrościami. Pomyliłeś adres dziecko, a i do szkoły sie jeszcze wróć bo nie nadajesz sie jeszcze do ludzi

Gość gość
Wy polaczki macie malo wspolnego z ludzmi :D

Gość gość
do piasku dziecko

Gość gość
A mnie nie przeszkadzają ani dzieci, ani zdjęcia z wakacji, ani sentencje. Chociaż sama wrzucam zdjęcia od wielkiego dzwonu, a fb głównie służy mi do kontaktu ze znajomymi, zwykle takimi np. zagranicą. Uważam, że jak ktoś jest non stop wkur/wio/ny i wszystko mu przeszkadza, to ma beznadziejne życie, stąd ten jad i frustracja. Nie pasuje Wam fb, to nie zakładajcie konta, albo załóżcie anonimowe, bez znajomych. Każdy ma prawo wstawiać na fb to, na co ma ochotę.

Nie kompromituj się! Ten link pozwala usunąć konto na Fb. Ja za jego pomocą usunąłem swoje konto, więc przestań pisać bzdury..