Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powróże!

Polecane posty

Gość gość

Witam,powroze w wolnym czasie uczciwym i pozytywnym osobom. W zamian proszę o wysłanie pozytywnej energii, siły zyciowej której mi ciagle brakuje (przy pomocy wizualizacji+afirmacji) Do wyboru : -Karty klasyczne -Tarot -horoskop urodzeniowy Potrzebna prawdziwa data urodzenia, płeć, a w przypadku horoskopu także godzina i dokladne miejsce urodzenia. Ludziom, którzy chcą mnie sprawdzać,testować mówię NIE. ;) proszę szanować moją chęć pomocy. Proszę też o informację, czy ma być rozkład ogólny czy jakiś konkretny i o nie zatajanie faktów, przedstawienie sytuacji bez kręcenia. Zapraszam ;);)

Gość gość
Iza 13.08.1968 Bydgoszcz, godz.22:35 Chciałabym wiedzieć jak ułoży się moje życie uczuciowe, trochę się to poplatalo. Będę wdzięczna za każdą wróżbę. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję z góry. Co do sił życiowych, tych pomimo trudnych przeżyć mi nie brakuje, chętnie się nimi podzielę:-)

Gość adriannaadrianna
Ada, 01.07.1977 godz 14:20 Warszawa. Generalnie o przyszłość. Dziękuję!

Gość gość
Jeśli faktycznie znasz się na tym, mam pytanie. Nie chcę wróżby, bo boję się odpowiedzi. Miałam robionego tarota u kilku osób, w jednej sprawie zawsze wychodził negatywnie. Potem zaczęłam szukać pomocy rytualistów, próbowałam magii, modlitw, afirmacji, czekania i wizualizowania swojego szczęścia. Unikałam już wróżb,bo bałam się znów usłyszeć złe wieści dla czegoś, na czym opieram swoje życie. I tu moje pytanie, czy jeśli tarot powiedział NIE, to nie da się tego zmienić?

Gość gość
Oczywiście, że Tarot (czy też każda inna forma magii) nie jest wyrocznią. Ludzi wprowadza w błąd to, że raz,piąty i dziesiąty karty "powiedziały prawde" więc pewnie i teraz się nie mylą. Za każdym razem to my jesteśmy odpowiedzialni za własne myśli,one kreują rzeczywistość, wystarczy zrobic prosty eksperyment by sie o tym przekonać. Na jedno pytanie /jedna sytuacje jest kilka dróg, to w jakim nastroju jest pytajacy/a, co myśli przekłada się na karty. Za kilka godzin ta odpowiedź moze byc inna. Dlatego warto myslec pozytywnie i korzystac z wrozb, ale zyc tak jakby ich nie bylo. To troche trudne, ale z czasem można nabrać dystansu. Za ok.pol godziny postaram się odpowiedzieć na Wasze prosby:)pozdrawiam!

Gość gość
Dzięki za odpowiedź i wyjaśnienie. Mi tarot, a właściwie tarocistka wyrządziła kilka miesięcy temu ogromną krzywdę, z uporem powtarzając NIE, żebym nie liczyła na cud, chociażbym na kolanach szła do częstochowy. Płakałam a ona ze mnie kpiła i obrażała się, że nie doceniam pozytywów które mi wywróżyła. Jej pewność siebie odbiła na mnie swoje piętno, psychicznie do tej pory nie mogę się pozbierać i często wracają złe myśli. Dzięki raz jeszcze, życzę dużo zdrowia, spokoju duszy i samej pozytywnej energii!

Gość gość
Sara 4.01.91 coś na temat przyszłości.dziękuj***ardzo

Ewelina 24.08.1993 Świecie, 09:30 Jak wyglądać będą w najblizszym czasie moje sprawy miłosne? I tak ogolnie tez moze byc, poproszę :)

Gość gośćzxc
Justyna 21.12.1987 co mnie czeka w miłości w ciągu najbliższego roku, czy mężczyzna na którego obecnie zwracam uwagę, który bardzo mi się podoba, coś do mnie czuje? I ogólnie o pracę- jestem z niej zadowolona, ale trochę mnie nuży...

Gość gośćsmerfetka
Justyna 21.12.1987 co mnie czeka w miłości w ciągu najbliższego roku, czy mężczyzna na którego obecnie zwracam uwagę, który bardzo mi się podoba, coś do mnie czuje? I ogólnie o pracę- jestem z niej zadowolona, ale trochę mnie nuży...

Gość gość
19.12.1987 Żuromin . Czy zostanę tata ? Jak tak to ile dzieci bede miał ? i kiedy ? Czy kobieta z którą jestem kilka lat jest mi wierna ? Czy kiedyś mnie zdradziła ? No i ogólnie co mnie czeka w najblizszym czasie ;-)

Gość gość
Ja 13.11.1980 ona 07.12.1989 Czy coś może z tego być?

Gość gość
Właśnie skończyłam nakreslac kosmonogramy, dla osób które wybraly 3 opcje. Nie myślałam że tak długo mi zejdzie. Interpretacje wrzucę później lub jutro.

Gość gość
Agnieszka 24.12. 1987 Miałam kryzys w małżeństwie. Podejrzewam, że mąż mnie zdradził. Teraz utrzymuje z nią kontakt smsowy. Moje pytanie jest czy ona zniknie i będziemy jeszcze szczęśliwi? Dużo się zmieniło ostatnio w naszym związku.

Gość gość
gość dziś Ta Pani wróżka chyba pomyliła zawód. Dla mnie to jest niedopuszczalne, żeby tak się zachowywać.:( Kiedyś też byłam u takiej wróżki w Krakowie- jej pewność siebie mnie rozlozyla na lopatki. W tym tekst ze mam sie nie zajmowac ezoteryka, bo i tak mistrzynia nie bede. Chociaz moje wrozby maja bardzo duza trafnosc, od początku miałam do tego jak to się mówi, smykalke;) . Dodam ze ZADNA rzecz z jej wrozby się nie sprawdziła choć minęło 5 lat, a wśród ludzi też ma średnia opinie.. Z tego co piszesz widzę, ze jesteś bardzo wrazliwa osobą, i uważam ze dla własnego dobra nie powinnaś korzystać z "pomocy " wróżek, szamanów itp. Magia może spowodować szkodę, łącznie z samobójstwem czy obląkaniem, to nie żart. Bardzo dziękuję za życzenia i nawzajem!:)

Gość gość
gość wczoraj zastanawiam się, czy nie mówimy o tej samej kobiecie, bo tamta też była z Krakowa. Nie owijając w bawełnę, mam na myśli Annę Doniec. To po tarocie u niej zdecydowałam, że nie chcę już więcej mieć stawianych kart, ponieważ zwyczajnie się do tego nie nadaję. Niestety, zarówno ona i jak i dwie inne panie, które wróżyły mi na przełomie 2 ostatnich lat, podały pokrywający się obraz tego, jak potoczy się moje życie. Może gdyby to była tylko jedna wróżba, nie brałabym tego tak do siebie, ale wróżby u 3 różnych osób, w odstępach czasu kilku-kilkunastu miesięcy przerażają podobieństwem. Do tej pory mam stany lękowe związane z tym, co przepowiedziały karty. Nie chcę po prostu tak żyć i szukam ucieczki. Czasem budzę się w środku nocy z przeświadczeniem, że tylko samobójstwem mogę tego uniknąć. I nie są to jakieś dramaty, ale po prostu wiem jak chciałabym żyć i z kim, wszystko bym zrobiła żeby jakoś odwrócić los. Dlatego po Annie Doniec zaczęłam szukać pomocy w urokach i rytuałach. Myślisz, że skoro 3 osoby widziały u mnie to samo, da się od tego uciec?

Gość gość
czekam cierpliwie :)

Gość gość
Nie podbijajcie bo mnie to wkurza,myślę że wróżka odpisała a tu dupa...

Gość gość
Kobieta 07.01.1992r Chciałabym wróżbę ogólną.

Gość gość
dupa, dupa

Gość gość
Tak naiwni, na pewno ktoś wam zrobi tak obszerna analizę za darmo,sama sie tym zajmowalam i taki kosmogram to jakas godzina i to pobieznie, jakby się wglebiac to i z 5, a tutaj wam ktoś za friko proponuje jak jest to jedna z droższych usług, głupich nie sieją.:)

Gość gość
głupi to płacą za takie BZDURY

Gość gość
A mądrzy biorą za darmo czyli wykorzystują innych ? O d kiedy slowa zamieniły się kolejnością

Gość gość
Agnieszka 16.05.1980.moje pytanie jak widzisz moją najbliższą przyszłość dziękuję z góry za odpowiedź.

Gość gość
Hehe zobaczyła ilu chetnych to ją wywialo

Gość gość
Dzień dobry mam na imię Paweł bardzo bym prosił o wróżbe.Urodziłem się 26.02.1991 chciałbym wiedzieć czy pewna kobieta o imieniu Beata coś do mnie czuje.Niestety nie pamiętam jej daty urodzenia.Z góry bardzo dziękuję

Gość gość
mądrzy w bzdury nie wierzą

Gość gość
więc i nie zebrza jak większość z was,logiczne

Gość gość
bylam u Pani Doniec i wszystko mi się sprawdzilo. Mowila mi o związku, pracy i rodzinie. Na początku nie wierzyłam i myslalam ze sciemnia ale po jakims czasie wszstko się sprawdzilo. Jestem pod wrazeniem tej pani

Gość gość
Ja wam polecam doradce duchowego Gosie Zemłe z Wanat okolice Częstochowy to bardziej psycholog niz wrózka moze to dziwne ale bardziej niz na kartach zalezalo mi na rozmowie z nia super osoba ,podam nr moze sie komus przyda 887 799 887 mail doradca.duchowy8@gmail.com.