Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile miałyście lat gdy urodziłyście pierwsze dziecko

Polecane posty

Gość gość
24 lata, wypadek przy pracy;-) Ale w małżeństwie:-)

Gość gość
24 lata. Klasyczna wpadka ale dziękuję Bogu, że tak się stało bo pewnie czekała bym do 30 a teraz widzę jaka to jest głupota.

Gość gość
25 lat - szybka i spontaniczna decyzja na wakacjach nad morzem po dwóch latach związku. Nasze najlepsze wakacje, po których w maju mieliśmy synka na świecie :)

Gość gość
24 lata,ani wpatka ani planowane bo przerwalismy starania i nagle dzidzia,26 lat totalna niedpodzianka,36 lat drugi cykl ,planowane !

Gość gość
taaaak meczcie się z tymi waszymi paskudnymi bachorami i udawajcie szczęśliwych na fb :D

Gość gość12347890
A ja identycznie jak koleżanka z 22:25 aż spojrzałam na datę czy to nie przypadkiem jakiś stary temat i już w nim pisałam... :D :D drugie w wieku 28 lat ok.pół roku starań

Gość gość
Mama 22.35- ja nie mam fb.Ciebie matka chyba sie wstydzi!!!!!!?

Gość gość
18 lat w pierwszym cyklu druga ciąża 23 lata pierwszy cykl teraz 25 lat w 11 cyklu

Gość gość
Ja gdy urodziłam pierwszego synka miałam skończone od 5 miesięcy 18 lat. Nie było planowane. ;-) drugie 20 i trzecie 22 lata. Przy trzecim wpadka. Ehh ile to juz czasu zleciało od ich narodzin. Najstarszy syn ma teraz 22 lata. Moja kuzynka jak ja byłam w ciąży z synem tez była w ciąży. Miała 15 lat.

Gość gość
Ja miałam 24 lata i udało sie za pierwszym razem, a potem w wieku 30 lat - wpadka.

Gość gość
30 lat, zaszłam w 4 cyklu starań - ale tak naprawdę jedynym, gdzie były trzy razy w potencjalnych dniach płodnych, w poprzednich cyklach był 1-2 razy max. w tych dniach