Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewidzialna a może nielubiana przez mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam, że głównie kobiety darzą mnie sympatią. Mężczyźni niby nic do mnie nie mają, ale też nie zauważyłabym, żeby przejawiali chęć bliższego kontaktu z moją osobą. Wyczuwam ze strony większości z nich dystans. Jeżeli już się jacyś mną interesują, to przede wszystkim ci dużo starsi, a przecież trudno bym się wiązała z kimś takim. Jak myślicie, czemu jestem tak traktowana?

Gość gość
Jestes brzydula lub\i smierdzi Ci z UST kupa :D

Gość gość
Dbam o higienę jamy ustnej. Co do wyglądu, ok, nie wyglądam jak modelka, ale czy to powód, żeby mnie skreślać? Nawet na zwykłe koleżeństwo nie mam co liczyć, co mnie boli.

Gość gość
traktujemy inaczej przeciwną płeć, z innym dystansem a to nic nadzwyczajnego, nie przejmuj się

Gość gość
jak to nie modelka, jak sie otttp*****le w ciuchy made by esprit to palce lizac :D

Gość gość
no mam, lubie ich poturlac. niestety ale nie umiem wytrzymac z kims kto nie tanczy jak mu zagram. ale nic to, mi nie jest zle samej :D

Gość gość
To przeston sapac I spiertalaj :D

Gość gość
jaki charakter odstrasza?

Gość gość
Ktoś się pode mnie podszywa. Jeśli chodzi o mój charakter, jestem osobą dość nieśmiałą, bardzo wrażliwą i poważną. Może to jest przyczyną tego, że panowie nie chcą mnie bliżej poznać?

Gość gość
Nie ale takie usposobienie sprawia że mniej ludzi poznasz, otwórz się na innych, mniej powagi i śmiałość pomoże.

Gość gość
chcialam rozkladac nogi to oni nie chcieli. trudno. faceci to nie pepek swiata :)

Gość gość
Ok, może tak jest, ale z drugiej strony dziewczyny w większości mnie lubią i uważają za bardzo ciepłą, ciekawą osobę. Tylko ci faceci się dystansują...

Gość gość
Ameba! pisales ost ze masz dziewczyne to co odp*****lasz? laski cie lubia bo kobiety sie lubia za charakter, fajne gadki i pomoc, a faceci na 1 msc maja wyglad zatem nie wpisujesz sie w kanony :)

Jestem psychopatą, umiem się dostosowywać do potrzeb rozmówcy. Dodatkowo jestem inteligentny więc wiem czego kto oczekuje, ale czasami muszę się pobawić :) No i jestem dosyć przystojny, fajne laski na mnie lecą, ale one lubią tajemniczość. Generalnie w głowie kawał c***a ze mnie, ale na zewnątrz mogę być kim potrzeba bo nie mam jednej osobowości. Teraz się nudzę bo jest burza i wyłączyłem urządzenia spod prądu więc cierpicie :D

Gość gość
Być może tak jest. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie jestem pięknością z pierwszych stron gazet. Pytanie tylko, czy to stoi na przeszkodzie, by się ze mną zakolegować?

Wysyłasz złą energię. Zrób taki eksperyment przez 2 tygodnie. Kup sobie perfumy o słodkim kwiatowym zapachu i używaj ich tak żeby zapach był wyraźnie wyczuwalny, noś bluzki z odkrytymi ramiączkami ale bez wielkich dekoltów, uśmiechaj się i powiedz nam czy dużo się zmieniło.

Gość gość
ameba= p*****lniety azor psychopata ktory mi roz******la zycie. do budy

Gość gość
dobrze wyczulam cie ciulu. twoje gowno zawsze najdonioslej yebie na kafe

Gość gość
Dobrze, spróbuje. Zobaczymy czy coś się zmieni.

Gość gość
perfumy to gowno od ktorego tylko glowa napierrdala. nie szkoda wam kasy na ten biznes :D zauwazylam prawidlowosc, ze im starsza babka tym motzniej perfumem yebie :D

Gość gość
Pewnie sprawiasz wrażenie niedostępnej. Więcej uśmiechu, otwartości i będzie lepiej.

Gość gość
nie jestem spozywczakiem zeby byc dostepna dla wszystkich i pogodynka zeby szczerzyc sie do kazdego

Gość gość
A na jaki masz kolor pomalowane paznokcie dzis?

Gość gość
bezbarwna odzywka ale chyba zaprzestane bo po nie robia mi sie lamliwe i rozdwajajace paznokcie. takie gowno te odzywki - sam alko - ze lepiej bez nich

Gość gość
mam podobny problem, jestem niesmiala i strasznie sie spinam. Zauwazylam, ze podrywaja mnie mlodsi albo znacznie starsi mezczyzni, bo na nich nie patrze jak na potencjalnych partnerow i jestem wyluzowana...

Gość gość
No właśnie ta twoja powaga odstrasza bo raczej nikt nie czuję się komfortowo w towarzystwie takiej osoby. uśmiechnąć się nie usmiechniesz, inicjatywy nie przejmiesz, pewnie niczym ciekawym sie nie interesujesz - więc takie efekty. Faceci nie lubią takich nudnych kobiet. Kobiety tak bo takie jak Ty są idealnym materiałem na lojalna koleżankę, nie obraz sie ale nawet do wykorzystywania