Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzy cesarki po kolei

Polecane posty

Gość gość

http://www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#1515112 11.07.2016 Nagły krwotok, poród i… zgon matki. Co stało się w szpitalu w Opatowie? ale kobiety nie dbają o siebie a później dochodzi do takich tragedii, trzy cesarki praktycznie jedna po drugiej i taka młoda dziewczyna

Gość gość
Bzdura. Ja miałam 3 cp każda z zagrożeniem życia. Kobieta mogła dostać krwotoku rowniez rodzac naturalnie. Rozumiem, że wielkie znawczynie to te co rodza naturalnie po 4 dzieci..

Gość gość
ale nieodpowiedzialne , 3 cesarki z zagrożeniem, ja po jednej normalnej ciąży jestem wypompowana

Gość gość
do gość dziś - ale patologia, 3 cesark zagrażające i i jeszcze dużo ma do powiedzenia a do tego kto 4 dzieci rodzi, babo to tylko królice się tak zachowuja

Gość gość
23:20 Patologi to w domu szukaj , z twojej wypowiedzi wynika że tam jej doswiadczyłaś. A tak przy okazji ciąża pozamaciczna to nie cesarka.

Gość gość
Znalam Monikę i jej rodziców i to nie jest żadną patologia. Niech spoczywa w pokoju, wy powinniście sie wstydzić tak osadzac ludzi, których nie znacie!