Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurde tak mi co brakuje...

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo wymagajaca , a on nie byl zadnym idealem,wrecz przeciwienstwem..mimo to pojawilo sie uczucie i zostalo zerwane z dnia na dzien.z mojej winy. dzisiaj on juz szykuje sie do slubu a ja nie mam zamiaru tego niszczyc. Mam dość, to wraca do mnie jak bumerang i powoduje cierpienie. W sumie nikt nigdy tak mi sie nie spodobal.

Gość gość
W temacie mialo byc :*go

Gość gość
no to zycz mu.. najgorszego. sorry ale nie bylabym soba :) nastepny glupi chuy marzacy o weselach, bialych sukienkach koniach ksiezniczkach dzieciorach. gardze

Gość gość
hahaha nie marzę o slubie, to nie dla mnie ale uczucia mam i potrafię się zakochać (co nie równa się automatycznie chęci założenia rodziny), skąd w tobie ta nienawiść do ślubów?mi to jest obojętne jak inni zyja ;)

Gość gość
on tez o slubie nie marzy ale tak wyszlo ;p

Gość gość
tak po prostu wyszlo, powiadasz? z*****ał dzieciaka albo kasa w posagu. a niech zdycha zdradziecki wieprzek

Gość gość
Inny powód ale to nieważne...i tak jest najlepszym facetem daje słowo. Nie ma zdradzieckiej natury jak inni przedstawiciele jego płci.ma zasady...jest uduchowiony. Ma fajne zainteresowania,poczucie humoru..i jest nieZiemsko przystojny!

Gość gość
powod bardzo wielkiej milosci zapewne albo umocnienia interesow rodzinnych albo ze wypada po wielu latach. i tak sram na to. wieprzku

Gość gość
Ja wiem jaki żaden z tych. Mówię nie ma sensu pisać o tym.myslalam ze znajdę tu kogoś kto czuje podobnie

Gość Lorenzo01
Nie ma takiego płakania nad rozlanym mlekiem. Spieprzyłaś, to spieprzyłaś, życie. Idzie się dalej.

Gość Lorenzo01
A tak btw. te Twoje wymagania to biorą się z czego ? Jesteś jakąś znaną osobą ? Osiągnęłaś coś fajnego w życiu? Masz własną firmę ? Samo to, że zaczynasz zdanie o "MAM WYMAGANIA" świadczy o Twoim nastawieniu na siebie i naleciałościach egoistyczno-narcystycznych. Miejmy tylko nadzieję, że swoich wymagań nie bazujesz jedynie na urodzie, bo to byłoby puste jak jezioro na pustyni.

Gość gość
to skoro ktos bral slub nie z powodow wymienionych przeze mnie to szok. przeciez jesli nie uczucia, kasa, dziecko, czy bo tak wypada to co, laska jest umierajaca i chcial jej sprawic przyjemnosc czy jemu nie staje i to jedyna ktora sie na to godzi? no nie mow, ze prowadza wspolny biznes i tona w kredytach :D nie przejmowalabym sie kims kto z niskich pobudek pcha sie w malzenstwo. jakas totalna ciućma

Gość gość
Taki charakter. Wymagam nie tylko od innych,ale tez od siebie. Mam fajny charakter,jestem bardzo ładna, osiągnięcia tez mam. Ludzie się mną zachwycają i wiem ze wielu chciałoby ze mną byc. Nie ma w tym nic egoistycznego. Zreszta kazdy powinien miec wymagania a nie brac pierwsza osobe z brzegu. Na podstawie urody tez mozna miec, w końcu dla ładnej kobiety faceci są w stanie zrobić wszystko,i myślę ze nawet powinni jeśli nie są atrakcyjni fizycznie.

Gość gość
Nie chce o tym pisac ale nie są to żadne powody które wymieniacie. Nie zgadujcie bo i tak nie moge powiedziec :)

Gość gość
jesli milosc nie jest powodem to malzenstwo jest g// warte. nic mnie wiecej nie obchodzi.