Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzyłam się

Ile jeść by przytyć?

Polecane posty

Gość Wkurzyłam się

Nie ogarniam, jak laski piszą co jedzą na ODCHUDZANIE to aż mi szczęka opada bo ja tyle bym nie wcisnęła nawet gdyby mi zapłacili. Nie że nie chcę, po prostu nie dałabym rady.. jak tu przytyć w świecie gdzie dzień większości opiera się tylko na wpierdzielaniu? Dodam, że waga mi wcale nie spada. Utrzymuje się taka sama od gimnazjum a teraz mam 19 lat i średnio się z tym czuję. Chciałam jeść co 2 godziny, ale przeczytałam że co od jedzenia co 2 godziny się CHUDNIE! Co 20 sekund jakoś mi sie nie widzi latać po coś do lodówki...

Gość wilkapa
nikt nic nie wie?

Gość gość
Szukasz zainteresowania i pochwal ze twoja waga jest super ?

Gość Wkurzyłam się
Nigdzie nie pisałam, ile ważę. A jeśli chcę przytyć to chyba oczywiste, że moja waga nie jest taka super jak piszesz. Trochę empatii. To czasy kiedy tylko osoby z nadwagą mogą liczyć na współczucie. Smutne..

Gość gość
Idź na jakieś forum kulturystów i zobacz co i jak często na masę wcinają. Oczywiście powinnaś również zacząć trenować żebyś apetyt miała na te specjały.

Gość Wkurzyłam się
biegam co 2 dni i faktycznie po bieganiu mam większy apetyt, ale tylko przez chwilę. Gdybym mogła to w ogóle bym nie jadła. Mój apetyt praktycznie nie istnieje. :(

Gość gośćkaro
heh i pomyśleć że my kobiety z reguły mamy problem w drugą stronę :) ale nie zazdroszczę bo wiem że i jeść i nie jeść jest trudno. ja sama zrzuciłam 15 kg w 3 miesiące będąc na diecie i biorąc tabsy iqgreen z zieloną kawą ale domyślam się że i tobie jest ciężko. miałam taką koleżankę w szkole.. chciała przytyć i nie mogła więc uważam że i w jedną i drugą stronę nie jest zdrowo.

Gość gość
A po co chcesz tyć? ja od X lat mam niedowagę i zyję. x Jem ok 1600-1800kcal (kiedyś z ciekawości liczyłam), skoro tyle mi wsytarcza by być zdrową i nie mieć niedoborów to po co na siłę wmuszać w siebie więcej.