Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu osoby, których związek przetrwał odległość?

Polecane posty

Gość gość

Jak się poznaliście? ile was dzieliło? Jak to się udało, że wasz związek przetrwał? Jestem bardzo ciekawa, ponieważ poznałam świetnego chłopaka, jednak rożni nas od siebie około 350km i boję się, że nam nie wyjdzie. A jak było u was?

Gość gość
U nas się rozpadło

Gość Lorenzo01
U mnie wyszło bez problemu. Rozpadło się już jak razem mieszkaliśmy, ale nie z powodu odległości tylko niedopasowania. Byliśmy razem 4 lata. Przeprowadziła się do mnie, a dzieliło nas na początku 500 km. Kwestia chęci.

Gość gość
Przykro mi, ale na swoim przypadku i przypadkach wszystkich znajomych wiem jedno- Związek na odległość ma dwie drogi: albo się kończy to pierwsze, albo to drugie :). Czyli albo się skończy związek, albo odległość i innej drogi nie ma. Ale wiem że i tak nas nie posłuchasz i zrobisz to co Ci emocje podpowiadają, więc sama się po prostu przekonasz.

Gość gość
Chcę jedynie, żebyście opowiedzieli mi o swoich przypadkach i o przypadkach swoich znajomych. Nie chcę, żebyście mi doradzali bo jak ktoś madrze wspomniał człowiek i tak podejmie decyzję. Chcę jedynie wiedzieć jak to się u was kończyło, u waszych przyjaciół albo rodziny:)

Gość gość
Hmm czy jest szansa aby taki związek przetrwał?