Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

staz

Polecane posty

Gość gość

Staram sie o staz bylam na rozmowie mieli mi dac znac do poniedzialku jest wtorek a oni caly czas graja na zwloke. Powiedzieli ze dadza mi znac do 15 a zero odzewu. Domyslam sie ze pewnie rozgladaja sie za kims lepszym ale to chyba nie wbporzadku wobec mnie takie przetrzymywanie tym bardziej ze jest to staz bezplatny. W.dodatku rozmowa wygladala jakbym starala sie co najmniej o stanowisko dyrektora bylam mocno przygotowana ale.i tak wyszlam tak wymeczona jak.nigdy i.jakos mialam nierzyjemny odbior calej sytuacji.i.tej pani. Pytala mnie nawet o rubryke zainteresowan. Czy jest sens dalej dzwonic i.pytac czuje sie troche jakbym byla tam niechciana a na moje miejsce moglby byc ktos lepszy czy skoro tak przeciagaja to lepiej odpuscic i szukac gdzie indziej. Wiem ze teraz sytuacja na rynku jest chora i ciezko nawet o staz ale bede robic za darmo przez 3 miechy wiec taka selekcja to chyba lekka.przesada.. a wy co myslicie?

Gość gość
W sumie dzisiaj taka sytuacja zadzeonilam pozniej oddzwonila do mnie babka gdy sie odezwalam to ona rozlaczyla sue. Nie wiem czy to przypadek czy po prostu zapomniala.ze to moj numer i dlatego. Gdy ja zazwonilam.ponownie ona zapytala czy moglabym poczekac jeszcze z odpowiedzia do czwartlu. No i wszytsko.ok fajnie.ogolnie ze.biora mniebpod uwage ale czuje sie troche tam niechcciana. To moje pierwsze doswiadczenie w tego typu pracy i tez zalezy mi na tym by byla jakas przyjemna atmosfera. Mam tez troche innych opcji pani z biura karier powiedziala mi ze moze mi pomoc w szukaniu stazu jakos w przyszlym tygodniu. I nie.wiem czy dzwonic.dalej probowac czy odpuscic i szukac dalej gdzie indziej. Tez rozne informacje slyszlama na temat tej firmy jedne byly od pozytywnycg do skrajnie negatywnych wiec nie wiem sama. Moze.to.tylko pierwsze.takie moje wrazenie moze pozniej w pracy bedzie juz spoko. A wy co radzicie ktos sie wypowie w temacie? Najlepiej osoby ktore rowniez swoja kariere zaczynaly przez bezplatne staze.

Gość gość
nikt się nie wypowie;(

Pracy, a zapewne i stażu, szuka się póki nie ma się podpisanej umowy. Innymi słowy, gdy ktoś mówi, że odezwie się za tydzień - odpowiadasz O.K., na nic nie czekasz, szukasz dalej :)