Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nataliaaa21

Plamienia

Polecane posty

Plamienia u mnie występują od dobrych kilku miesięcy (zamiast okresu), dlaczego? Miał ktoś tak?

Gość gość
wybierz sie do ginekologa,moze tak byc ze nie masz okresu przez stres,zmiane klimatu albo zła diete(duża utrata wagi itp.

Gość gość
Zależy ile masz lat. Ja tak miałam w wieku kilkunastu lat jak jeszcze nie miałam ustabilizowanego okresu, po jakimś czasie samo ustąpiło, ale jeżeli jesteś już w miarę dojrzała to może być to jakiś problem zdrowotny i nie można go bagatelizować, więc powinnaś pójść do lekarza

Gość gość
myślę, że powinnaś pójść do ginekologa, on najlepiej będzie wiedział jak Ci doradzić. Może to być spowodowane stresem, upałami, utratą bądź przybraniem na wadze, a nawet diametralną zmianą diety, my nie jesteśmy lekarzami więc raczej Ci nie doradzimy, najlepszym sposobem jest pójście do ginekologa. Życzę zdrówka :)

Gość gość
Ja też tak kiedyś miałam, ale byłam wtedy jeszcze nastolatką i takie hocki-klocki się zdarzały, natomiast teraz nic takiego nigdy mi się nie zdarzało. Też miałam wtedy odcień taki czasami brązowy, koloru herbaty, ale wtedy jakoś samo mi to przeszło po jakimś czasie. Koniecznie idź do ginekologa, bo jeżeli krwawisz od 10 lat to absolutnie jest to patologiczne, nie można ignorować takich problemów. Idź do ginekologa !

Gość gość
W takich sprawach najlepiej konsultowac się z zaufanym ginekologiem. Ze swojej strony mogę polecic specjalistów z http://sofimed.pl/