Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GłębokieGardełko

Zrobiłam mu loda po raz pierwszy odkąd jesteśmy razem

Polecane posty

Gość GłębokieGardełko

Aż się trząsł!!!!! Drżał i krzyczał "Jaką cudowną dziewczynę znalazłem!!!!!!" To wspaniałe uczucie, gdy wiem że on odleciał w kosmos w trakcie

Gość BabySąJakieśDziwne
Błąd. powinnaś poszukać faceta co świetnie robi minetki ;)

Gość GłębokieGardełko
Aż się trząsł!!!!! Drżał i krzyczał "Jaką cudowną dziewczynę znalazłem!!!!!!" To wspaniałe uczucie, gdy wiem że on odleciał w kosmos w trakcie

Gość GłębokieGardełko
Tak rozumiem, on twierdzi że jak okres si skoncZy to bedzie mnie lizal non stop. Nie mogę odpowiedzieć za dużo bo mi obcina tekst tutaj...... Ale wkleje moja wypowiedź jeszcze raz, może je uda: Aż się trząsł!!!!! Drżał i krzyczał "Jaką cudowną dziewczynę znalazłem!!!!!!" To wspaniałe uczucie, gdy wiem że on odleciał w kosmos w trakcie

Gość GłębokieGardełko
Nie no.... coś jest zj****e i obcina tekst!!!!!!! Co jest grane????? Czyżby jakis wirus??????

Gość gość
Aż się trząsł!!!!! Drżał i krzyczał "Jaką cudowną dziewczynę znalazłem!!!!!!" To wspaniałe uczucie, gdy wiem że on odleciał w kosmos w trakcie a wrócił już , czy jeszcze lata?

Gość GłębokieGardełko
Polecial do domu..... cóż taka kolej rzeczy gdy mieszka się osobno.... dzięki nas 35 kilometrow

Gość gość
Niektóre kobiety potrafią zrobić super lodzika, i jeszcze to lizanie jajek.Skad one wiedzą że my to tak uwielbiamy.

Gość GłębokieGardełko
Napisze teraz z nadzieją ze nie obetnie ty m razem. Przeskanowalam tablet wiec... zobaczymy: Myślałam że on jak usłyszał dwa trzy razy nie, a potem gdy wskoczylismy do łóżka to on zabrał się za lizanie mnie ale w tym samym momencie dostałam okresu i nici z super zabawy.... miałam w głowie myśl że on da za wygraną i już tyle go widziałam,ale nie!!!!! Codziennie rozmawiamy, spotykamy się, wychodzimy na kawę itd gdy obydwoje mamy wolne, a dzisiaj okres nadal trwa, choć to końcówka, no ale tłumaczył się biedny że chce mnie lizać ale skoro nadal mam okres to nie da rady, poczekajmy, na to ja ok, poczekajmy, ale jak tak sobie leżeliśmy objęci to szepnęłam mu do ucha pytanie czy chce coś fajnego... wiedział o co chodzi, szepnął że tego pragnie.... byłam tak podniecona jak nigdy.... a ja nigdy nie zaczynam sama z siebie.... taka jestem... dzisiaj jednak przełamałam się!!!!!!!!!!! I to co nastąpiło bylo wspaniale!!!!!!!!!!!! Przerywałam czasami na chwileczkę, ODryWALAM się od jego penisa by całować się z nim namiętnie, i o dziwo podniecal sie jeszcze bardziej!!!!!! Godzinny lodzik a drgawki następowały gdy był coraz bliżej by skończyć

Gość GłębokieGardełko
Znowu obcielo z pół tekstu!!!!!! Wklejamy resztę: Napisze teraz z nadzieją ze nie obetnie ty m razem. Przeskanowalam tablet wiec... zobaczymy: Na to ja ok, poczekajmy, ale jak tak sobie leżeliśmy objęci to szepnęłam mu do ucha pytanie czy chce coś fajnego... wiedział o co chodzi, szepnął że tego pragnie.... byłam tak podniecona jak nigdy.... a ja nigdy nie zaczynam sama z siebie.... taka jestem... dzisiaj jednak przełamałam się!!!!!!!!!!! I to co nastąpiło bylo wspaniale!!!!!!!!!!!! Przerywałam czasami na chwileczkę, ODryWALAM się od jego penisa by całować się z nim namiętnie, i o dziwo podniecal sie jeszcze bardziej!!!!!! Godzinny lodzik a drgawki następowały gdy był coraz bliżej by skończyć

Gość GłębokieGardełko
Godzinny lodzik a drgawki następowały gdy był coraz bliżej by skończyć

Gość GłębokieGardełko
Czemu obcina mi tekst?????? Czy ktoś z was wie o co chodzi?????

Gość GłębokieGardełko
Napisze teraz z nadzieją ze nie obetnie ty m razem. Przeskanowalam tablet wiec... zobaczymy: Myślałam że on jak usłyszał dwa trzy razy nie, a potem gdy wskoczylismy do łóżka to on zabrał się za lizanie mnie ale w tym samym momencie dostałam okresu i nici z super zabawy.... miałam w głowie myśl że on da za wygraną i już tyle go widziałam,ale nie!!!!! Codziennie rozmawiamy, spotykamy się, wychodzimy na kawę itd gdy obydwoje mamy wolne, a dzisiaj okres nadal trwa, choć to końcówka, no ale tłumaczył się biedny że chce mnie lizać ale skoro nadal mam okres to nie da rady, poczekajmy, na to ja ok, poczekajmy, ale jak tak sobie leżeliśmy objęci to szepnęłam mu do ucha pytanie czy chce coś fajnego... wiedział o co chodzi, szepnął że tego pragnie.... byłam tak podniecona jak nigdy.... a ja nigdy nie zaczynam sama z siebie.... taka jestem... dzisiaj jednak przełamałam się!!!!!!!!!!! I to co nastąpiło bylo wspaniale!!!!!!!!!!!! Przerywałam czasami na chwileczkę, ODryWALAM się od jego penisa by całować się z nim namiętnie, i o dziwo podniecal sie jeszcze bardziej!!!!!! Godzinny lodzik a drgawki następowały gdy był coraz bliżej by skończyć