Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucja122

Chyba jestem w ciazy? WAŻNE !

Polecane posty

Gość lucja122

Witam. Moje pytanie jest następujące "Czy mogę być w ciąży?" Nie wiem kiedy ostatni raz kochałam się z mężem... Kilka razy w ciągu ostatniego miesiąca na pewno... Ostatni raz kilka dni przed spodziewanym okresem, nie wiem dokładnie ile :/ Kochamy się bez zabezpieczenia. W czwartek 07,07 miałam dostać okres, nawet pobolewało mnie podbrzusze, ale nic. Dzisiaj mija 5 dzień. Zrobiłam rano test ciążowy wyszedł negatywny. Mam od 2 dni minimalne brązowe plamienie (prawie nie zauważalne na bieliźnie) z domieszką białego śluzu. Zastanawiam się, czy mimo negatywnego testu moge byc w ciazy ? Moze za wczesnie go zrobiłam ? Może brak okresu spodowany jest czymś innym ? Prosze o pomoc, bo jezeli to może być ciąża to wiadomo, że lepiej na siebie uważać.

Gość gość
Pomylilas forum. Tu matki są, nie wróżki :-D

Gość gość
napewno nie zrobilas za wczesnie testu .okres moze sie spozniac albo przyjsc wczesniej sama wiesz przeciez.moze zrob jutro jeszcze jeden .

Gość lucja122
Tylko, że czytałam na internecie, że różnie to bywa ze wzrostem HCG. U niektórych wzrastał tak wolno, że dopiero 12 dni po zapłodnieniu test wykazał ciążę ... Jeżeli doszło do zapłodnienia kilka dni przed spodziewanym okresem to jeszcze bede musiala tak dlugo czekac ?