Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość1999

Mój chłopak przesadza ze wszystkim

Polecane posty

Gość gość1999

Jestem już rok z moim chłopakiem, mamy po 17 lat. Tak wiem kolejna rozterka miłosna kolejnej gowniary, bywa tak już jest. Proszę jednak o radę, może ktoś miał podobnie. Chodzi o to że mój chłopak non stop ma jakiś problem, naprawdę bez przerwy. A to że mu za mało swoich zdj wysyłam a powinnam non stop gdy jestem na wakacjach. A to że wolę Koleżanki od niego i z nimi siedzę dłużej ( to nie prawda, z nim widuję się codziennie i siedzę po parę godzin a z nimi widuje się rzadziej). A to że mam wrócić z wakacji tego konkretnego dnia a nie dwa dni później, no tak jakby go nie obchodziło że jestem na wakacjach u swojego taty z którym widuje się rzadko. Całe życie ma jakieś problemy. Nie mogę piwa wypić bo od razu wielki problem. A mieć jakiegoś kolegę? Nie ma opcji, nawet o tych z klasy jest zazdrosny. Kocham go ale się męczę, nie lubie być pod ciągła kontrola i ze wszystkiego się tłumaczyć. Nie może mu tak po prostu tego powiedzieć bo jak to on zaraz bd "dobra rób SB co chcesz ja się nie wtrącam" i foch. Po prostu jak dziecko. Nie wiem co robić, jak powiedzieć mu grzecznie to Że tak nie może być. Zawsze przeżywa że wszystko robi źle, że przez niego się kłócimy i że boi się że pokocham innego. No kurde broi a się boi. Powiem na koniec tak- faceci wcale nie są tacy prości jak to niektórzy mówią

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować