Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cudowny seks

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj było cudownie, nieziemsko. Przyszedłeś i wiedziałam ze bedę twoja ... calą noc. I kochaliśmy sie jakby świat nie istniał, Ty męski koszmarnie jak zwykle. Brałeś mnie mocno i jednocześnie czule patrzyłeś w oczy, długo, cały czas, przyciskałeś swoim ciałem. Odlatywałam wiele razy, to dopiero przy Tobie się tego nauczyłam - cudowne orgazmy, nie liczę już. I Twoje pocałunki na każdym centymetrze mojego ciała. A potem uśnięcie w Twoich ramionach, wykonczona. I co chwile czułam Twoje pocałunki na głowie, szyi, oczach. Ja też Cię wielbię, całego ... Tęsknię już bardzo, bardzo. Dobranoc :(

Gość gość
Wow..czuję się jak po przeczytaniu wczorajszego utworu.

Gość gość
Brzmi jak erotyk.

Gość gość
Ale nie zostawil numeru tylko bzyknal raz i zwial ze piszesz tu?

Gość gość
Tylko raz miałam cudowny seks z chłopakiem i jego trójką kolegów. Byłam brana na różne sposoby nawet w obie dziurki. Tydzień mnie bolała cipka ale było warto przeżyć coś tak wspaniałego.

Gość gość
Nie tęsknij :( Daj jakieś wymowne znaki to zainicjuję spotkanie 🌻 ❤️

Gość gosc szarrik
sik!

Gość gość
Nie, to nie było raz. Byliśmy już razem wiele razy. Zawsze jest cudownie, tylko często mamy znacznie mniej czasu. On jest niezwykły. Przy nim czuję się bardzo kobieco. Uwielbia mnie i moje cialo. Kocha się ze mną tak jakbym była najwspanialszą z kobiet. Patrzy na mnie zawsze tak jakby chciał mnie pożreć. Jest taki męski, każdy jego gest czy słowo o tym świadczy. Jest bardzo dominujący a jednocześnie opiekuńczy i czuły. Jak we mnie wchodzi to odlatuję, czasem robi to delikatnie a czasem bardzo gwałtownie. Jestem obezwladniona nim zupełnie. Po takim seksie jestem w innym świecie przez kilka dni.

Gość gość
Mam praktycznie podobne podejście do uprawiania takiego seksu, co ten facet ;) Ale to tyle na ten temat

Gość gość
Opisz swój i jego wygląd, będzie nam łatwiej to sobie wyobrazić. W jakim wieku jesteście?

Gość gość
Nawet cudowny seksu trzeba przerwać. Moja żona chciała małe zawody i by ją zerżnęło kilku facetów.Gdy doszło do seksu grupowego to po trzecim poprosiła mnie ,bo asekurowałem będąc przy niej o przerwę pomimo że zostało dwoje facetów i ja. Była jak nigdy nasycona wspaniałym seksem. Po godzinie dokończyli zabawę i wszyscy zaliczyli żonkę.

Gość gość
Prowo. Fantazja kobiety. Zbyt idealnie, za słodko.

Gość gość
On nie jest jakis mega przystojny, ale jednak przystojny :). Bardzo męski w stylu bycia, pewny siebie, z dużym poczuciem humoru. Ja ładna, szczupła, słyszę czasem że piękna, nawet od obcych mężczyzn, ale sama tak nie uważam ;). Jestem ładna, ale znam ładniejsze. Ubieram sie kobieco, on to lubi bardzo. Jesteśmy dla siebie stworzeni, całe nasze otoczenie to widzi. Nie wiem czy się domyślają co jest między nami, ale chyba czasem to widać choć musimy to ukrywać od lat. Może kiedyś będziemy razem, chciałabym bardzo, on też.

Gość gość
Mam proste, blond włosy do ramion. Jestem dość niska i mam kobiecą budowę ciała, do chudzinek nie należę. A on jest chudym brunetem. Jesteśmy po 30-tce.

Gość gość
To wyzej to nie ja. Choć może istnieje jeszcze trochy takich par jak my. Taka miłość zdarza się rzadko, ale zdarza. Szkoda że tak późno :/

Gość gość
Źonaty. Szkoda.

Gość gość
Żonaty, a ja mężatka. Ale kiedyś jak nasze dzieci podrosną będziemy razem. Mamy tyle planów, chcemy razem się zestarzeć. Nie tylko seks jest cudowny, nasze rozmowy, żarty, wszystko nam się w sobie podoba. Choc on nie jest bez wad, czasem się kłócimy, ale potem jeszcze bardziej nas ciągnie do siebie. Nie mówiąc już o seksie po kłótni :)

Gość gość
Wszystko pięknie i tylko jednen szczegół .. żonaty. Zderzenie z rzeczywistością jest bolesne , ale decydując sie ma romans powinnaś sie tego spodziewać. Dla mnie jesteś naiwna Jezeli tak wam razem cudownie to dlaczego sie nie rozwiedzie? Jemu tak dobrze i niczego nie zmieni. Na 99% no chyba ze jestes wyjątkiem nie potwierdzającym regułę,hm w co wątpię

Gość gość
Wolę że on jest żonaty, bo ja jestem mężatką, więc sytuacja jest symetryczna. I tak wiemy że jesteśmy dla siebie najważniejsi. Kiedyś jak miałam wypadek a mojego męża nie bylo w kraju, jechał do mnie 500 km z urlopu żeby mi pomóc. Kocham go.

Gość gość
do autorki: jesteś kretynką, czy tylko udajesz? żaden facet dla którego liczy się kobieta nie jest w stanie być z żoną i jednocześnie z kochanką (przez dłuższy czas tak się nie da). to ty będziesz tą pokrzywdzoną przez los kiedyś, a on po prostu zadowolony, że mógł dymać na każde swoje skinienie.

Gość gość
No ja jestem w stanie byc jednoczesnie z mężem o kochankiem, choć kocham tylko kochanka. Z mężem jestem ze względu na dzieci. Zresztą nawet jeśli to tylko dymanie to przynajmniej fantastyczne, nigdy takiego nie miałam i gdyby nie on już bym takiego nie miała. A jeśli chodzi o skinienie to raczej on jest na moje a nie ja na jego. Zawsze z urlopu wraca stęskniony i wyposzczony i ciśnie żeby się spotkać jak najszybciej. Nie czyję że to ja daję wiecej niż on w tej relacji. To jest symetryczne.

Gość gość
9.40 życie pisze różne scenariusze,młoda jesteś to jeszcze tego nie wiesz.

Gość gość
Ale kiedyś jak nasze dzieci podrosną będziemy razem. xxx o kierwa, ten tekst mnie zawsze rozczula. stare dziady bedziecie - z opadlym chuyem i zaschnieta pieczara.

Gość gość
Zejdz na ziemie idiotko. Ta bajka to chwileczka która minie nim sie obejrzysz a Ty myślisz ze tak będzie zawsze haha

Gość gość
" gość dziś Ale kiedyś jak nasze dzieci podrosną będziemy razem. xxx o kierwa, ten tekst mnie zawsze rozczula. stare dziady bedziecie - z opadlym chuyem i zaschnieta pieczara. " :classic_cool: wulgarne... ale prawdziwe autorko... żałosna kobieto dlaczego "nie masz cudownego seksu ze swoim mężem"...

Gość gość
Nie wiem dlaczego nie mam takiego seksu, on mi go nie daje, nie potrafi widac. Hmm gdyby mój romans trwal krótko mogłabym powiedzieć że to zwykłe zauroczenie, ale jesteśmy kochankami juz prawie 3,5 roku, a przedtem ciągnęło nas do siebie przez jakieś 5 lat.