Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena262

Dziwny problem

Polecane posty

Gość Marlena262

Witajcie :) Mam pewien problem typu student - wykładowca. Mianowicie, nie wiem już o co chodzi mojemu wykładowcy. Studiuję germanistykę. Jako egzamin mieliśmy do uzupełnienia część z ćwiczeniami oraz było do napisania wypracowanie. Nie zdałam bo nie spodobały mu się argumenty w tym wypracowaniu, gramatyka była ok. Powiedziałam sobie dobra, okej, napiszę jeszcze raz. Z paroma innymi osobami stawiłam się na poprawce. Znów to samo, oblałam ja i jeszcze inna koleżanka. Bo zdania za krótkie w wypracowaniu... Nie byłabym tak wkurzona, gdybym nie miała przez to zawalonej przyszłości. Miałam się teraz bronić a zostaje mi na to wrzesień, nawet koniec września. I muszę rok odczekać aby się dostać na magisterkę. Nie mam już siły na niego, co rusz coś napiszę to źle. Na jego zajęcia chodziłam zawsze, jakoś wtedy nie czepiał się moich prac. Po prostu nie wiem, czasem mam wrażenie, że to wszystko nie jest związane z moją nauką. Zawsze się do mnie uśmiechał, głośno wyrażał aprobatę z mojej obecności i patrzył się przez długi czas na egzaminie, czułam ten wzrok a gdy ja podniosłam głowę - on się szybko odwracał. Czasem mam wrażenie, że on...no sama nie wiem, co mam o tym myśleć. Jak mam do niego 'podejść', żeby mi zaliczył? Tylko bez głupich komentarzy proszę.

Gość gość
od jutra niech juz sobie wklei jakies profilowe zdjecie juz nie bede sie patrzyl.

Gość gość
gdzie studiujesz germanistykę? Bo ja w Warszawce. Może wiem o kim mówisz, to Ci napiszę, co myślę o tej osobie

ja bym napisała do rektora, jeśli facet podaje takie błahe powody twojego oblania to znaczy że jest złośliwy. Ja bym napisała na niego skargę.

Gość Marlena262
Studiuję w Gdańsku :). Tylko dlaczego on się tak zachowuje?

Gość gość
Najpierw dałbym kopie do oceny przez kogoś innego, ponieważ może Ci się tylko wydawać, że napisałaś egzamin na pozytywną ocenę. Później ew. pismo do rektora.

Gość Marlena262
Chyba rzeczywiście poproszę jakiegoś innego wykładowcę o ocenienie tego.

Gość gość
Zgłoś się do dziekana.