Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmiar 40,42 jaki strój kąpielowy? jednoczęściowy czy dwu? jakie macie stroje?

Polecane posty

Gość gość

Mam figurę klepsydry, w pupie rozm. 40, a w biuście 42 nie jestem rozlana, brzuch mam płaski, bo ćwiczę i skórę mam jędrną jaki strój kąpielowy? Jaki macie rozmiar i jaki strój kąpielowy zakładacie na plażę? tak pytam, bo muszę kupić nowy strój wiecznie mam kompleksy, że nie idealna figura w rozm. 36, znów jak patrze na kobiety na plaży w rozmiarach 48 i powyżej, z wielkimi brzuchami, wielkimi udami w strojach dwuczęściowych, to się zastanawiam czy ja nie przesadzam z tym wiecznym zakrywającym mnie strojem jednoczęściowym?

Gość gość
Przecież masz ok rozmiar i jak masz płaski brzuch to spokojne możesz kupić dwuczęściowy. Ja mam górę 40 dół 38 tylko po ciąży trochę brzuch wystaje. Ćwiczyć na razie nie ćwiczę bo po znieczuleniu w kręgosłup przy każdych próbach brzuszków zaczyna boleć mnie w okolicy klucia i nie mogę się schylic przez kilka dni :(

Gość gość
zależy jak wyglądasz ja mam stórj jednoczęściowy w rozmiarze 38 bo mam brzydki brzuch po ciąży i żadno ćwiczenie na razie nie pomaga, a ćwiczę bardzo długo i to ciężko ćwiczę figurę poza tym mam ok, zero cellulitu, lekko widoczne mieśnie, ale leciutko, jednak brzuch i rozstępy oraz lekko wisząca skóra złudzeń nie pozostawia natomiast w jednoczęściowym wyglądam dobrze

Gość gość
Ja mam górę 38, dół 40 i tez mam płaski umięśniony brzuch. Na plażę chodzę w stroju dwuczęściowym. Nie popadajmy w paranoje, kobiet z idealna figura jest garstka, trudno aby te nieidealne zakrywały się. Media robia nam wode z mózgu, że nasza figura i twarz muszą byc perfekcyjne, w efekcie czego tracimy pewność siebie i popadamy w kompleksy. Faceci nie maja takich dylematów tylko bez skrepowania wywalają swoje tłuste brzuszyska i owłosione placy na widok publiczny. :o

Gość gość
Cyce ładniej się prezentują w dwuczęściowym

Gość gość
No faceci są najlepsi. Śmieją się z kobiety która nie ma idealnej figury a sami wywalaja tłusty i owlosiony brzuch.

Gość gość
Bikini i tankini. Najważniejsze, żeby miało normalną rozmiarówkę, czyli jak staniki, bo dobrze dobrana góra "robi robotę" - podniesiony biust to optycznie -10 do wagi :)

Gość gość
Aha, noszę dół 40, górę 75GG :)

Gość gość
Zależy co jest dla Ciebie ważne. Dla mnie liczy sie zeby była porządna góra od kostiumu w ktorej dobrze wyglądają cycki. Nie pamietam rozmiaru stroju ale moj rozmiar to 38-40 i ja najlepiej czuje sie w dwuczesciowym gdyż brzuch mam płaski i dość duże cycki ktore w jednoczesciowym stroju nie wyglądają tak dobrze jak oddzielnym biustonoszu.

Gość gość
Jesli Autorko masz płaski brzuch, spokojnie możesz szaleć w stroju dwuczęściowym. Po pierwszym dniu na plaży przestaniesz miec jakiekolwiek kompleksy:). Ja mam 2-częściowy strój, rozmiar bodajże 38. Brzucha idealnego po 2 ciążach nie mam, ale jest całkiem przyzwoity:)

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak inny rozmiar konfekcyjny "w biuście" :D Jak ktoś wyżej napisał: kostium, nieważne iluczęściowy ani jaki, nie może mieć rozmiarów ubraniowych, bo to jest absurd. SIęgnij po stroje porządnych firm i problem będzie z głowy :) BTW w przypadku ubrań to też działa, są firmy szyjące na kobiety a nie na wałki, i ich ubrania mają miejsce na biust przy dopasowaniu w talii, bierze się swój normalny rozmiar konfekcyjny z odpowiednią opcją "biuściastości".

Gość gość
oczywiście że możesz kupic dwuczęściowy :) ja mam podobne wymiary ,jednak brzuszek wystaje i mam pewne defekty które dwuczęściowy jednak uwydatni. Dlatego jestem zmuszona wybierać jednoczęściowe bo one mają możliwość modelowania figury. W twoim wypadku śmiało możesz śmigać w bikini:)

Gość gość
ja nosze 42/44 i zakładam bikini które nosiłam za panny oprócz biustonosza bo teraz musze mieć usztywniany ( 3 ciaze+ karmienie cyckiem zrobily swoje) Mam w d***e co soebie ktoś myśli. Mam brzuszek, d**e , trochę tłuszczyku.

Gość gość
Jednoczęsciowy cycki ci przygniecie ,a głebokowycięty podkresli zarys waginy.