Gość Pielęgniareczka Napisano Styczeń 13, 2020 Uważam, że warto skorzystać z oferty sklepu Uniformshop.pl. Ich stroje są bardzo kolorowe i modnie skrojone. Sama mam pare z ich strony i odpowiada mi ich dobra jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tinnyjanek 0 Napisano Luty 20, 2020 Polecam również https://sektorbhp.pl/ Posiadają odzież oni do branży medycznej, hotelarskiej, gastronomicznej, itp. itd. Mają również certyfikaty BHP europejskie oraz polskie. Ubrania nie za drogie, a dobre jakościowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matyjsasik 0 Napisano Styczeń 23, 2023 Jeśli cenisz sobie wygodę i komfort, a przy tym chcesz zadbać o środowisko to polecam ekologiczną odzież medyczną marki dr KITEL, namiar na ich sklep w mojej stopce. Scrubs można sobie łatwo skompletować, a i kolory mają nowoczesne. Polecam zwłaszcza kolekcję Wearbottle, z której bluzy i spodnie można prać w 90 stopniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masertiger1 0 Napisano Kwiecień 4, 2023 UniformShop.pl to sklep internetowy, który oferuje wysokiej jakości odzież medyczną dla personelu medycznego, takiego jak lekarze, pielęgniarki, technicy medyczni i wiele innych. W ofercie sklepu znajdują się fartuchy, bluzy i spodnie medyczne, wykonane z najlepszej jakości materiałów, które zapewniają wygodę i komfort noszenia przez długi czas. Kontakt: +48 33 443 69 99 info@uniformshop.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach