Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gość Krakusek

Jak wam się podoba taki ślad po opalaniu?

Polecane posty

Gość gość
nie, to dzieci, dobranocka sie skończyła :D

Gość gość
mowie tylko jak jest. rozkochaj jakas wczesniej to wtedy przymknie oko na takie ekscesy intensywne :D

Gość us
Nic nie działa tak na męską potencję jak dobrze połechtane ego. W sumie jesteś apetyczny, ale stringi na męskiej doopie jakoś do mnie nie przemawiają. Plaża naturystyczna już bardziej.

Gość gość
us masz @

Gość us
Lubię nagość cudzą i własną, ale nie przepadam za epatowaniem nagością. Byłam pewna, że tak jest właśnie na plaży nudystów, że tam gloryfikuje się nagość, ale przekonałam się, że nie. Tam się po prostu jest nagim. I to jest fajne, stringi mniej. Nagość jest czymś naturalnym. No i jeśli o mnie chodzi, to wolałabym zobaczyć równo opalone męskie ciało. ;)

Jak w każdej większej grupie ludzi: są normalni i inni. Wśród naturystów większość jest po prostu naga i już, ale czasem znajdzie się jakiś z odchyłami w głowie lub gdzie indziej...

Gość gość
o, nietypowo, całkiem fajnie...

Gość gość
smakowita parówa :P

ahahaha ale siara xD jakby ktoś zdjął gacie i ujrzałabym taki widok to bym nieźle kulała ze śmiechu :D jeszcze "paseczek" jak u baby ;p masakra

Gość gość
i te siwiejące łonowce dookoła,ogol je!

Gość gość
żebyscie ci.pki wiedzialy do tego jaki on zawód uprawia. w ogole to nie licuje z powagą wspomnianego zawodu :D no cusz :D

Gość gość
ale zwis dalbys fote jak stoi

Gość gość4imp
Heloł Krakusek, naczelny ekshibicjonisto. ;) Żartuję :P. Ale zapamiętałam Twojego "przyjaciela", bo bywał tu już chyba ;) Też chcę mieć taki ślad po opalaniu. :( Pogoda nas w tym roku nie rozpieszcza. Dbaj o niego. ;)

Gość gość
tak ja tez zapamietalam rozpustna pissdo. wrzucales zdj swoje i swojej piczy, miala wymalowane pazury i jakis piersionek na serdelku. zolte przescieradlo. pamietamy nie zapomnimy. xx zapewne jestes bywalcem zbiornika - tam sie kontaktuja fani opalania no bra no panty na krk zalewach. pewnie i do innych ciekawych grup nalezszy, bo rzadko kto na zbiorniku nalezy do jednej - pewnie jakis cuckold, 2M + 1k, 2m + 2k, anal, piss, scat. gratuluje obfitujacego zycia :D

Gość gość
a zwali go w miejscu pracy 'skandalistą". juz wiem dlaczego :D

4imp: tak, bywał, wraca, będzie wracał :D (chyba) opinie niedorozwiniętych dzieci ignoruję, za pogodę trzymam kciuki, bo ma lepsza nadejść już wkrótce...

Gość gość
tak azorku...

Gość gość
mmm podoba mi sie twoje podwozie. jak tylko mi sie skonczy okres to bede sie masturbowac z mysla o tobie ;)

Gość gość
nie wiesz co to jest podwozie? ty nie z tych mobilnych? :D jak kobiety przychodza do gina., zwl. te starsze, to zawsze zartuja ze przyszly na przeglad podwozia :D xx masz calkiem apetycznego peniska, ale jak dla mnie za mocno opalony i ten pasek psuje wszystko - albo caly sie opalaj bez stringow albo w jakichs majtkach, bo chyba lepiej juz miec kawalek prostokątny nieopalony niz takie paski po mankini :D

opalając się w stringach jedyne nieżyczliwe uwagi czy komentarze słyszałem wyłącznie od nastoletnich chłopaków, łysych i nieodróżnialnych od siebie nawzajem. dziewczyny, kobiety, czy pary -- zawsze pozytywnie. oraz wolę pasek od prostokąta :P

Gość gość
haha ty zawsze slyszales niepochlebne komentarze od chlopaków, typu "s********j", pamietam jak na skarge poleciałes :D odp******lasz typowa gejoze to co sie dziwisz :D

Gość gość
i tak zdechniesz na nowotwor prostaty azorku