Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumbix

Wróżka z Częstochowy, kogo polecacie?

Polecane posty

Gość bumbix

Witam. Poszukuje dobrej i sprawdzonej wróżki z Częstochowy. Polecacie kogoś? Jeżeli tak, byłabym wdzięczna o namiary na nią ;)

Gość gość
Ja ci mogę polecić ale nie z Czestochowy tylko z Wanat Malgorzata Zemła byłam i jestem zadowolona jak cos podam nr tel mozesz dopytać 887 799 887 zresztą po sieci krazy ten numer i adres tez

Gość gość
Tez u niej byłam i podobało mi sie obszerna wróżba i juz wiele sie zdarzyło .

Gość gość
Potwierdzam Małgosia Zemła bardzo dobra wróżka spotkanie godzinne wyczerpujące .

Gość gość
polecam siebie...prosze podac imie, date urodzenia , pytanie i odpowiem uzywajac kart tarota... tarot1@o2.pl :)

Gość gość
Pani Gosia Zemła ją mogę polecić bo to uczciwa osoba a jej wróżby sprawdzają sie nawet w ciagu tygodnia .

Też byłam u Małgorzaty Zemły mi się wszystko w ciągu roku sprawdziło ja polecam bardzo jako wróżka i jako osobę dużo mi uświadomiła i pokierowala. 

Gość Gość

Niestety nic się nie sprawdza. Byłam u Pani Małgorzaty dwa razy i jestem zawiedziona. Za każdym razem to samo, wszystko będzie dobrze itd, wszystko się spełni, sprawdzi, nawet czasookres podała i nic. Więcej wymyśla. Nie polecam.

Az jestem zdziwiona bo mi ta pani żadnych pocieszen nie dawała i nie glaskala, wręcz przeciwnie, ukierunkowala i naprowadzila, niestety nic w naszym życiu się nie zmieni bez naszych działań. Dlatego ja Panią Gosie polecam mi się wiele sprawdziło ale nie odrazu. I myślę że ta opinia jest bardzo niesprawiedliwa, ale wiadomo każdy ma inne odczucia i prawo do krytyki. 

Az jestem zdziwiona bo mi ta pani żadnych pocieszen nie dawała i nie glaskala, wręcz przeciwnie, ukierunkowala i naprowadzila, niestety nic w naszym życiu się nie zmieni bez naszych działań. Dlatego ja Panią Gosie polecam mi się wiele sprawdziło ale nie odrazu. I myślę że ta opinia jest bardzo niesprawiedliwa, ale wiadomo każdy ma inne odczucia i prawo do krytyki. 

Osobiście polecam Wam moją zaufaną wróżkę. Korzysta z bardziej rozbudowanych kart, które przewidują nie tylko to co się stanie, ale także pomagają podjąć dobrą/właściwą decyzję (wróżba wielu wyborów) oraz można zapytać, co by było gdybyśmy tak zrobili itd. Naprawdę polecam :)

Numer telefonu to: 886-897-413

Cena za sesję to od 50 do nawet 200, ale wszystko zależy od waszej sprawy/spraw, o które zapytacie. Czasem wystarczy jeden rozkład i wszystko wiadomo, czasem trzeba dopytać, coś skonsultować itp. to bardzo doświadczona osoba, podziwiam jej wiedzę i przede wszystkim dar, jakim jest umiejętność wróżenia i przepowiadania przyszłości.