Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy meczycie sie w zwiazkach

Polecane posty

Gość gość

Z druga polowa, jestescie a mimo nie kochacie tej osoby....?

Gość gość
Tak, mam z tym duży problem, myśle o wizycie u psychologa.

Gość gość
Nie, ostatni taki chory związek miałam jak miałam 16 lat, wyrosłam już z takich męczących, patologicznych zachowań.

Gość gość
taka jedna z radomia jest, bo nie wie kiedy znajdzie lepszego faceta, ale cały czas szuka n aportlach randkowych, od czasu do czasu nawet sie z kimś spotka-jak wczoraj ok 20.00. a nóż coś z tego bedzie?;)

Gość gość
Ja tak z zona.

Gość gość
Współczuję osobom, które są w takiej sytuacji. O namiętności mogą zapomnieć i tracą to, czego słowami nie da się opisać, po prostu trzeba to przeżyć.

Gość gość
ja sie mecze bardzo , jestem tydzien po slubie , 6lat w zwiazku z nim , zal ....

Gość gość
gość dziś to po co brałaś ślub ? Chyba męczysz się dłużej niż tydzień ?

Gość gość
bo to typowy toksyczny zwiazek w ktorym trwam od lat a ktory dawno powinien sie skonczyc , mamy razem dziecko , dlatego ten slub .. chyba ...generalnie zdaje sobie sprawe z beznadzijnosci sytulacji

Gość gość
A co bedzie jak sie w kimś zakochasz? Wtedy dopiero odejdziesz czy dalej będziesz tkwić w tym związku?

Gość gość
to bede miala problem ...) narazie siedze zamknieta w domu z dzieckiem, planuje drugie , chociaz pocieche z dzieci bede miec , tak mysle.... jestem juz bardzo zamknieta na ludzi , na facetow , marne szanse na zakochanie , nie szukam przygod , problemow ... jest jak jest , wiem ze sama sobie jestem winna i tyle ....

Gość gość
ja sie mecze bardzo , jestem tydzien po slubie , 6lat w zwiazku z nim , zal .... xxxx Tydzień temu miałaś ślub.... o fak, pokaz zdjecia jak udawaliscie zakochanych przed rodziną :)

Gość gość
Niestety 2lata z zona i zamiezam sie rozwiesc

Gość gość
Ja 20 I mysle o innej kobiecie

Gość gość
1.52 mam podobnie I jestem mezatka moze to rutyna

Gość gość
nie, nie mecze sie w zwiazku. uwazam, ze nie moglam trafic lepiej, i pewnie przez to nigdy w lotto nie wygram :P ale jesli byla loteria na najlepszego partnera to trafilam 6 :P

Gość gość
11 lat męki z żoną, która WSZYSTKO potrafiła zamienić w pretekst do kłótni i krytyki. Do tego była apodyktyczna i zaborcza. Dusiłem się. Rozwód. Teraz jestem z kobietą, która bierze mnie jakim jestem. Nie chce prawie niczego poza miłością. To wewnętrzne poczucie wolności jednocześnie będąc w związku, to dla mnie coś nowego i wspaniałego. Trwa to już kilka lat, a wciąż mnie to napawa pozytywnym zdumieniem, że da się :)

Gość gość
Jeśli chcesz znać odpowiedzi na swoje pytania, pragniesz porady, masz dylematy uczuciowe, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna i szczerze Ci ją polecam. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl