Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmiejecie się z kur domowych a dlaczego przesiadujecie na forum dla nich?

Polecane posty

Gość gość

przecież was to nie rozwija...to was uwstecznia, nie widzicie tego? chyba wchodzicie by sie poczuć lepszymi a przecież rpawda jest taka że nieważne kim jesteś, ważne że tu siedzisz, a jak tu siedzisz to znaczy że jesyeś trochę nie za bardzo ambitna.... i żeby nie było, sobie tez to zarzucam że tu wchodze ostatnio. Kiedyś nie wchodziłam. czyli chyba sie uwsteczniam. żal, musze przestac i wam radze to samo bo naprawdę kafeterianka to kafeterianka, neiwazne czy prcuje czy w domu siedzi, ten sam żenujący poziom, rozrywka dla głupich... musze zmądrzec...

Gość gość
ja też, to chodź idziemy:P

Gość gość
Forum jest dla wszystkich kobiet i niestety mezczyn, ktorzy to forum zasmiecaja. Sa tu watki naprawde ciekawa i rozwijajace sie przez wiele lat. Sama jestem w jednym z takich tematow i czasami przeczytam inne, jak juz tu jestem. Masz racje, ze forum robi sie coraz glupsze. Tak dzieje sie z powodu debilnych tematow, w wiekszosci zakladanych przez tak zwanych mezczyzn, oraz chamstwa niektorych uzytkownikow.

Gość gość
Ja np. wchodzę żeby się pośmiać nad niesamodzielnością, głupotą, infantylnością wypowiedzi i stylem pisania. Kwiat narodu i inteligencji nam rośnie z takich matek-kur-domowych;) To jest najskuteczniejszy środek antykoncepcyjny świata, który nieco przeraża i daje do myślenia co macierzyństwo niektórym robi z mózgu...Matki-Polaczki-Buraczki...

Gość gość
13:55 no ale powiedz mi, skoro nie planujesz macierzyństwa, a z matek się smiejesz...to dlaczego tu wchodzisz? i dlaczego akurat z nich masz bekę> ojjj coś mi się wydaje, że tłumiony instynkcik daje o sobie znać :) Były na ten temat badania psychologiczne, wiele kobiet wchodzi na takie fora i hejtuje tematykę tego typu bo w głębi serca mają zakodowane że powinny też kiedys zostac matkami i/lub juz by chciały ale nie mogą, dlatego hejtowaniem utwierdzaja sie chwilowo w przekonaniu że w gruncie rzeczy nie jet tak źle, matki to idiotki, same debilki, ja jestem mądra... ale z tyłu główki kompleks braku dzieci jednak jest...bo społeczne i biologiczne uwarunkowania są nie do zdarcia i w kazdej z was predzej czy pzoniej sie odezwą. Najlepszą obroną jest atak - atakując, wysmiewając cieżarne i matki, leczycie własne braki. TAKA JEST PRAWDA, radzę jej spojrzeć w oczka :)

Gość gość
Ale ja nie atakuję i nie hejtuję jak i nie udzielam się:) Stwierdzam fakt:) I tyle. A skąd przypuszczenie, ze nie mam dzieci? Proszę o to źródło badań nad "tłumionym instynkcikiem". A bekę to mam z innych grup społecznych np. polaczków januszy wypoczywających nad polskim morzem i spacerujących w klapeczkach i skarpetkach:)

Gość gość
To jest forum dla matek i rodziców, a niekoniecznie dla kur domowych. Ja bym to oddzieliła.

Gość gość
14:04 dlaczego śmiejesz się z januszy? to tacy sami ludzie jak my ;) czemu się wywyższać mam nad nimi? mają taki stary styl polakowaty ale to trzeba zaraz się śmiać? Niech noszą co chcą...co w tym zabawnego? mój tata kompletnie nie ma stylu i zachowania Januszy ale kurczę nie mamy w zwyczaju sie smiac z tego ze ktos inny jest taki "typowo Polski"