Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OPINIE: Lavera Wygładzający żel peelingujący do mycia ciała

Polecane posty

Gość gość

hej. Robie własnie zakupy w sklepoe internetowym http://naturabazar.pl/ i brakuje mi kilka złoych do darmowej wysyłki i zastanawiam sie nad kupnem wygładzającego żelu peelingującego do mycia ciała od Lavery. Słyszałam ze to bardzo dobra firma, ale może ktoś używał ich kosmetyków, a zwłaszcza tego żelu i może napisac kilka słów?

Lavera to jest bardzo dobra firma niemiecka oferująca naturalne certyfikowane kosmetyki. Jako środki zapachowe wykorzystują naturalne olejki eteryczne. Te kosmetyki, to takie troche 'dla calej rodziny'. Wszyscy używam past do zebów tej firmy i mega polecamy. :-) Trochę je ciężko dostać, ale dzięki za link, teraz wiem, gdzie będę robić zakupy. Tego peelingu, o który pytasz nie używałam, ale ze względu na to, ze to Lavera, to jestem w stanie polecić w ślepo. :-)

Gość gość
Kilka słów: spiuierdalaj spamerski pomiocie!!! :o

Gość gość
kilka słów: lavera jest super !!!!!!!!!!!!!! kupuj kupuj bez zastanawiania u mnie w domku też się używa tych kosmetykow na przemian z innymi naturalnymi ale sobie wracamy do nich i tak jak pisze shankanka może ich używać cała rodzina :)

Hej:) Lavery używam do.ść długo przeważnie są to maseczki żele do mycia i niezastąpiony fluid 6w 1 jest rewelacyjny .Jestem zwolenniczką używania wyłącznie naturalnych kosmetyków .Z pewnością będziesz zadowolona .

Gość b3atk4
Bardzo polecam. Używam Lavery od dłuższego czasu i jestem mega zadowolona. Naturalne kosmetyki skradły moje serducho i tylko takich używam, więc jeśli jeszcze nie stosowałaś, to warto. :) I tak w ogóle to dzięki za link, ciekawy ten sklep, mają kosmetyki o których nie słyszałam i jestem ich mega ciekawa. Pozdrawiam!