Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolinaxxx3

Co mam o nim myśleć..?

Polecane posty

Co powinnam o tym myśleć? Otóż, ostatnio byłam u kolegi (któremu się podobam, jednak ja nic do niego nie czuję) na 18nastce. Poznałam tam pewnego chłopaka, nazwijmy go Adam. Trochę z nim potańczyłam, dobrze się dogadywaliśmy, wypytywał mnie czy mam chłopaka, czy dostanie ode mnie numer itp. Potem poszliśmy się przejść i w sumie to fajnie nam się rozmawiało. Fakt, że wiadomo impreza, więc byliśmy trochę podpici, ale nie tak bardzo. Do niczego właściwie nie doszło, jedynie trzymanie za rękę, czy jakieś przytulenie. Problemem jest to, że mój kolega twierdzi, że Adam jest tak zwanym podrywaczem i nie warto zawracać sobie nim głowy - nie wiem czy mówi tak dlatego, że mu się podobam czy dlatego, że tak jest naprawdę. Co o tym myślicie? Dodam, że z Adamem umówiłam się na piwo, więc chyba nie potraktował mnie po prostu jako "przygody" na imprezie, po alkoholu... Co sądzicie?

Gość gość
Przyjrzyj się lepiej temu "Adamowi". Zwróć uwagę jak zachowuje się przy swoich znajomych, szczególnie przy kolegach. Czy sypie przy kolegach jakimiś sprośnymi tekstami, czy zachowuje się niestosownie do kobiet, wtedy będziesz miała lepszy ogląd swojej sytuacji, kim dla niego jesteś, może tylko kolejną do zaliczenia.Może tamten kolega któremu Ty się podobasz jest bardziej wartościowym człowiekiem niż ten cały "Adam". Rozeznaj się w sytuacji. Obserwuj zachowania.