Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam porzucona

Polecane posty

Gość gość

Witam, miałam chłopaka od ponad 4 lat. Byliśmy ze sobą od 2 klasy gimnazjum i był dla mnie wszystkim naprawdę wszystkim .. Oboje nie mieliśmy łatwo jeżeli chodzi o przeszłość i życie rodzinne,on jest dosyć skrytym i spokojnym człowiekiem, ale zawsze wszystko przechodziliśmy razem pomagaliśmy sobie i było nam ze sobą świetnie. Mówiliśmy nawet do siebie na mąż i żona ,wiedziałam jak na imie będą miały nasze dzieci ,prawie wcale się nie kłóciliśmy było idealnie on był idealny ale ja sobie też nie mam nic do zarzucenia jeżeli chodzi o związek i partnerstwo. I nagle jednego dnia zerwał ze mną mówiąc ze on po prostu juz mnie nie kocha i że nic nie czuje nic i do nikogo. To mnie rozwaliło mineło juz 3 tyg a ja nadal beczę i tęsknię za wszystkim co robiliśmy razem, bardzo chce go odzyskać ale nie wiem jak ?! Bo co można zrobic wobec uczuć drugiej osoby ?? Tracę nadzieje ze prawdziwa miłość istnieje bo ja uważam że kocham go najszczerzej na świecie.

Gość gość
Każdy gdy zostanie zraniony szuka kogoś kto wskaże mu drogę, prawda jest taka, że nikt nie może Tobie powiedzieć co z tym zrobić. Nie zna Twojej sytuacji, nie wie co ten chłopak ma w głowie, zbyt mało informacji by choć w połowie coś doradzić. Sam kiedyś miałem związek 4.5 roku. Było praktycznie tak jak to opisujesz. Kochaliśmy się, planowaliśmy wszystko było cudowne. Jednak gdzieś to wszystko się posypało. Moja wina ? Jej wina ? Trudno powiedzieć. Pewnego dnia po prostu wszystko się skończyło. Prawda jest to, że jeżeli kocha to wróci, pytanie czy wtedy Ty nadal będziesz tego chciała. Życie jest okrutne i ciężko się w tym wszystkim odnaleźć. Ja nie mogłem dojść po swoim rozstaniu 6mc. Po prostu byłem zakochany po uszy !. Jednak po tym wszystkim jakoś funkcjonuje, choć ciężko z zaufaniem u mnie do innych. Myślę, że daj sobie czas na to by dojść do siebie. Wiem, że nie wyobrażasz sobie życia bez tej osoby. Jednak pamiętaj, miej dużo siły a wszystko się ułoży. Ja wierzę, że tak będzie! i nie wierz, że miłość jest tylko raz w życiu. Można się zakochać kolejny raz!! I jest setki przykładów dookoła nas ! Ja jestem cały z Tobą i życzę Tobie wszystkiego co najlepsze i dużo sił !! Nie poddawaj się!! Czasem tak jest, że uczucie w jednym z partnerów wygasa, nie starajmy się za wszelką cenę go odzyskać. Przyjdzie kolejny ! Na pewno lepszy ;)