Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy dziewczyna zostawila mnie bo wypilem

Polecane posty

Gość gość

grzesiekzyr  nowy u?ytkownik    Zostwila mnie za pare piw Mam 35lat mam dziecko 4 letnie ale wcześniej się rozstalem z matką dziecka bo naduzywalem alko. Od roku nie piłem zająłem się stara pasja siłownia i bieganie nie opuściłem treningu żadnego kocham trenowanie.Od 6 miesięcy się zeszliśmy przez ten czas wypiłem w sumie 4 razy raz z nią przy ogadanniu meczu nie były to duże ilości 3 piwa. Teraz pojechałem z nią na wakacje powiedziała ze mogę wypić 3 piwa dziennie. Przez pierwsze dwa dni nie piłem wogole. 3dnia pojechaliśmy na zakupy i kupiłem kilka piw w sumie 9. Po powrocie ze sklepu pokocilismy się o jakieś bzdety. Ja zacząłem pić wypiłem w sumie 5 piw w tym czasie gdy piłem znowu się poklociem o bzdurę ze z rękoma do mnie wyskoczyla(jest nerwowa) i jej powiedziałem parę slow brzydkich.Po powrocie powiedziała ze to koniec ze mowilem jej ze nie pije a się upilem.przeciez pozwoli mi no może nie na tyle ale pokocilismy sie.Powiedziala żebym poszedl na zamknięte leczenie.Pozniej stwierdziła żebym do niej nie pisał ani nie dzwonił ze to koniec.Jestem załamany nie mogę jeść i spać. Dla mnie to troszkę z jej strony prowokacja za te parę piw .Co o tym myślicie co jej napisać. Przecież nie pije. Na codzień zdarzyło się na urlopie. Wiem ze ona mnie nie kocha tak mowilla jak z nią byłem

Gość gość
Zostawiła z powodu piw ? To przestaw się na wódkę :)

Gość gość
jakas wariatka? Polka?

Gość gość
Dobrze zrobiła. Od piwa się głowa kiwa i brzuch rośnie.

Gość gość
Brzuch to mam tarke jak coś

Gość gość
Jak się obiecuje że nie będzie pić, to się słów dotrzymuje. Twoje słowa nie są nic warte.

Gość gość
Dobrze zrobiła

"rozstalem z matką dziecka bo naduzywalem alko" Jesteś alkoholikiem, który wrócił do picia? Jeśli tak, to nie powinieneś być zdziwiony że kobieta odeszła.

Gość gość
Ty chociaz miales dziewczyne. Mnie zadna polka nie chce bo nie pije alkoholu. Polki wola pijacych.

Gość gość
Nie wróciłem zdarzyło mi się napić to już alkoholik?

Gość gość
Nie dość, że pijesz, to jeszcze się użalasz...Ooo, biedny misio. Dobrze zrobiła, że Cię kopnęła. A PEŁNA abstynencja to nie łaska? Wierz mi- można. Nie sciemniaj, jesteś alkoholikiem i nie powinieneś pić ani kropli alkoholu. Nie ma urlopu od nałogu, czy to rozumiesz?

Gość gość
Nie wróciłem zdarzyło mi się napić to już alkoholik? X Naprawdę nie rozumiesz w czym lezy problem? Rozstaliście się, bo piłeś, doszedłeś do siebie, przestałeś pić i postanowiliście spróbowac jeszcze raz. Pojechaliście na wakacje umawiając się, że możesz wypić MAKSYMALNIE 3 piwa w ciagu dnia, to jej obiecałeś. Któregoś dnia pokłóciliście się, było mnóstwo emocji, złości, krzyku i Ty zamiast rozładować to w inny sposób, wyjść i się przewietrzyć, iść pobiegać, skoczyć na siłownie i podźwigać ciężary, pierwsze co zrobiłeś, to zacząłeś pić WIĘCEJ, niż obiecałeś, ze wypijesz. Nie panujesz nad tym. A teraz się zastanów, człowieku, jeśli chcecie być razem, to musicie iśc na terapię! Jak Twoja kobieta może do Ciebie startować z rękoma, wy się bijecie? Ty ją pewnie bluzgasz, wy żyjecie w jakiejś patologii, taki wzór chcecie dac dziecku? Będę szczera, ale bez terapii związek Wam nie wyjdzie, naprawdę będzie lepiej jeśli ułożycie sobie życie osobno.

Gość gość
Mogę iść na terapię ale nie zamknięta bo stracę prace. Rozstalismy się kilka lat temu i później juz niennaduzywalem akoholu a od roku nie tykalem alko. Teraz mi się zdarzyło

Gość gość
bardzo nieciekawe kogo kocha jak nie ciebie hmm...

Gość gość
nadużywałeś alkoholu i ona z tobą ma dziecko, to jakaś szmata a nie matka

Gość gość
Pisząc o terapii, miałam na myśli wspólną, Ty i ona u terapeuty. Ona Cię bije, Ty ją bluzgasz, człowieku w jakich wy warunkach wychowujecie to dziecko? Ona nad sobą nie panuje, jest agresywna, jest zagrożeniem dla dziecka. Jak jej emocje puszczą, to do dziecka z łapami też wystartuje?

Gość gość
Tak szybko wpada w zlosc tak zauważyłem ze została jej po ciąży. Kiedyś mnie kochała i po. Odejściu przestała. Teraz po powrocie jeszcze nie kocha.chce ja odzyskać. Zrobiłem tak ze się napiem bo stwierdziłem ze urlop i można sobie pozwolić. TYLKO JAK TERAZ się wytłumaczyć. Przeprosić żeby zrozumiała i wybaczya. PODPOWIEDZCIE

Gość gość
Wolałabym żeby ona do ciebie nie wracała. Jest nerwowa po ciąży, bo wychowanie dziecka pewnie spada na nią - pewnie jest zmęczona. Moze zamiast pic trochę jej pomożesz

Gość gość
I dobrze, że w dupę kopnęła alkoholika.

Gość gość
Wątpię, żeby jej nerwowość przenosiła się na dziecko. Wściekła się bo autor ją okłamał i dalej pije. 3 piwa dziennie to już jest alkoholizm, a on nawet tego MUSIAŁ jeszcze więcej. Dobrze zrobiła, niech nie wraca do alkoholika.

Gość gość
Nadużywałeś alkoholu, dobrze że o tym wiesz...Bardzo często jest tak że alkoholicy wypierają nałóg. Teraz właśnie to robisz, bo widzisz wszystko układało się w miarę ok dopóki nie zacząłeś znowu pić - i tu nie chodzi o ilość ! Masz problem, teraz musisz to naprawić. Twoja kobieta jest nerwowa bo nie chce powtórki. Już raz cię zostawiła. Są terapie otwarte, mitingi AA. Jej też by pasował psychoterapeuta od spraw współuzależnień, by lepiej zrozumieć twój nałóg i w tym wszystkim odnaleźć siebie.

Gość Iczi
A po co jej taki co pije ?? . Trzy dni nie pil a potem kupil 9 piw jak na kukulacji totka . Po co jej facet co pije??

Gość gość
Moim zdaniem to dobrze się stało.

Gość gość
To i tak litościwa, że dała Ci limit na 3 piwa. Ja bym Cię pogoniła po jednym. Ona nie wie, co to nałóg, Ty nałóg wypierasz. Dopóki nie przyznasz, ze masz problem z pelną abstynencją, nic z tego nie będzie. A dziecko kiedys będzie DDA.