Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ładnej 22 latce która

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie spotykala sie z nikim i co dziwne nawet nie chciala??mowie o mojej kuzynce. Ja jestem brzydka wiec wiadomo nikt sie nie czepia;) Ale nad nia się zastanawiamy co jest?ma starszych braci, ja też mam i próbowaliśmy ja z kimś poznac i nic..nie chciala

Gość gość
może jest lesbijką?

Gość gość
i może się spotykała z dziewczynami, ale potajemnie

Gość gość
Nie bo nawet zaaranzowalismy sytuację w która wrecilismy kolezanki les i bi i na żadna nie poleciała, wysmiała je. Nie na pokaz bo nam o tym nie mowila

Gość gość
Moze jest aseksualna ale watpie bo kobiety sie dzis puszczaja jak szmaty tymbardziej jak sa ladne.

Gość gość
to może jest aseksualna? zdarzają się tacy ludzie, co nie czują pociągu seksualnego, choć potrafią się zakochać. Może nie chce chłopaka, bo boi się, że żaden nie zaakceptuje tego, że nie będzie chciała z nim sypiać?

Gość gość
to czy ktoś jest ładny czy brzydki nie decyduje o tym czy jest aseksualny. A może po prostu chce się skupić na nauce na razie lub na karierze? Albo ma tak wysokie wymagania, że nikt jej się nei podoba. Albo spotykała się z kimś ale wam o tym nie mówiła bo się wstydzi.

Gość gość
Jakbys znalazl sobie kogos to szybko bys zmienil zdanie,niedor****ny prawiku

Gość gość
Nie mogla sie z kims spotykac bo obracamy sie w tym samym gronie znajomych i też nic nie wiedzą. Ona jest skromna osoba mimo urody i majatku więc wątpię że chodzi o wymagania. Nigdy też się nie zakochała.tak twierdzi. Może faktycznie się czegoś wstydzi...hmm...

Gość gość
może ma penisa zamiast pusi? niektórzy rodzą się obojnakami

Gość gość
Sądzimy, że to nie twoja sprawa, i że chamskie jest podstawianie jej kogoś.. Serio masz takie nudne życie, że się wpieprzasz innym z buciorami?