Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz nic nie wiem nic nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość

Skonczylam niedawno studia no i przyszedl czas.na szukanie pracy. Na oczatku mialam pelno entuzjazmu do wszystkiego chcialam pracowac w szkole rekrutacji chcialam.isc na staz zdobyc doswiadczenie. Teraz im bkizej tych decyzjo coraz popadam w depresje. Dzis obudzilam sie caly dzien placze chodzs mi po glowie mysli samobojcze.. zastanawiam co ja chce i czego chce i w ogole ze to wszytsko jest bez sensu. Sama siebie nie rozumiem stracilam totalnie zapal.i entuzjazm.do wszytskiego. I chyba pierwszy raz naprawde nie rozumiem siebie chcialabym isc do.psychhologa porozmawiac ale nawet nie mam teraz na to pieniedzy.

Gość gość
przestraszyłaś się nowego

Gość gość
Jeśli jesteś ubezpieczona przysługuje Ci wizyta na NFZ.

Gość gość
non stop czuje ucisk w klatce. pelno agresji ktorej nie umiem wyladowac. nie umiem wyluzowac, latwo mnie wkurzaja. nie umiem juz spac po południu. tak jakbym byla klebkiem nerwow. boje sie o moje serce

Gość gość
to strach,twoja wyobraznia to nakreca,czyli nerwica

Gość gość
Możesz mieć, lęki, ale takie diagnozy to już raczej sprawa lekarzy.

Gość gość
To u gory to podszyw nie mam zadnych uciskow w sercu.. ale.spac nie moge zgadzam sie. Na nfz trzeba czekac rok.omolo.na wizyte dowiadywalam sie, mam swojego psychologa do.ktorego chodzilam prywatnie ale teraz nie mam pieniedzy a od rodzicow nie chce ciagle brac.

Gość gość
trzeciego dnia w nowym miejscy poczujesz się fajnie ,wszystko minie,chyba ze trafisz na wilki ale i tak będzie lepiej

Gość gość
To ile czekasz zależy od przychodni, podzwoń, w tych mniej uczęszczanych masz szansę na wizytę po kilku tygodniach.

Gość gość
bo ja potrzebuje spokoju i milej atmosfery, a nie ze wracam do domu, a tu mnie jeden z drugim yebia ze to i tamto nie zrobione. ja jestem juz slabsza niz kiedys i potrzebuje duzo czasu na regeneracje. nie moge zyc w szybkim tempie bo mnie to wykancza. jestem kr***** a tu mnie jeszcze wk********a ktos.

Gość gość
22:17 podszyw