Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on mnie podrywa?

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką . Z męża(no już teraz też z moimi) znajomymi widzimy się częst. Różne wyjazdy, spotkania, imprezy, ogniska . Ostatnio kolega mojego męża zwrócił na mnie uwagę. Ale od początku. On ma 18 lat ja 25. Coraz częściej mówi do mojego męża, że z chęcią by mnie ogrzaj jak mi zimno, że przyjechałam tu bo on jest, czasem mojego męża wyzwie jak coś nie tak powie (oczywiście z uśmiechem na twarzy). Wszystko jest do zartów , śmiejemy się przy tym. Jednak ja chciałam zobaczyć czy faktycznie robi to dla żartów i spojrzałam mu w oczy. Pierwszy raz podtrzymał wzrok ale przy następnych okazjach odwracał szybko głowę. Nawet nie siada koło mnie . Nie chce zdradzać męża , nawet mi to przez myśl nie przeszło. Po prostu pytam was z czystej ciekawości o co tu chodzi

Gość gość
a czy twój mąż nie może zdrowo przyp*ier*do*lić koledze. Ja bym tak zrobił. Kródko i na temat z takimi kolegami się jedzie co mu żone chcą ogrzewać.

Gość gość
widocznie nie jest o mnie aż tak zazdrosny, że również reaguje śmiechem

Gość gość
tobie się to tak bardzo podoba?

Gość gość
Aż tak bardzo to nie Ale to miłe uczucie kiedy ktoś mówi o mnie miłe rzeczy. Chodzi o to, że fajnie, że się podobam.

Gość gość
Aha, nic do dodania. Dobranoc