Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzczuplyBrunet26

Mam marzenie. Wypić swoją spermę z kobiecych ust..

Polecane posty

Witajcie szanowne dziewczyny. Żyję obecnie w związku. życie seksualne mam szczęśliwe można uznać. Z małym detalem, iż nie wszystkie erotyczne fantazje daję rady spełnić w sypialni ze swoją kobietą. Marzę, by kobieta po lodziku nie połykała spermy i dała mi skosztować swojego nasienia koronując to ze mną soczystym pocałunkiem.. Czy jest tu dziewczyna odważna do rozmów? Nie pytajcie mnie czy ją namawiałem, pytanie jest zbędne, a odpowiedź trywialna. Skoro tu jestem, to znaczy, że nie udało mi się znaleźć spełnienia marzenia w życiu prywatnym dlatego szukam tutaj odpowiedzi, lub odważnej dziewczyny, która do mnie napisze i zapyta czego właściwie chcę od życia. Jestem z podlasia. Poszukuję sympatycznej, nietuzinkowej dziewczyny również z podlasia, lub z mazur. Zapraszam do lektury

Gość gość
Nie mamy problemu bo chłopak gdy robi minetkę to często szczytuję i spija zlizuje mój nektar do tego często się namiętnie calujemy czuję smak to samo podczas lodzika spijam i potem się calujemy czujeon smak nasienia. ZZależy co jemy i pijemy taki jest smak nektaru. Nie jemy syfu i dbamy o higienę intymną nie mamy problemu ze smakiem.

Gość gość
Dbam o jakość nasienia dla Niej. Zdrowa dieta, dużo owoców. Chcę żeby moje nasienie smakowało Jej no i oczywiście lubię zlizywać swoj świeży nektar zmieszany z Jej sokami;)

Gość gość
Ja bym puścił pawia

Gość gość4imp
Szczerze mówiąc w swoim długim życiu spotkałam tylko jednego faceta, który twierdził, że próbował jak smakuje jego własna sperma. Z ust do ust jeszcze nie podawałam. :D

Gość SzczuplyBrunet26
Oczywiście, że higiena to podstawa i dieta. rzucilem również palenie 2 lata temu i to również zmieniło smak;) a zlizanie skoczków zmieszanych z nasieniem prosto z dziurki? Kusząca propozycja również;) Fajnie, że niektórzy z was tak próbują i nie mają tym problemu. Mnie po prostu ciekawość zja. Koniety również na pewno mają takie marzenia których nie powiedzielo by swoin partnerom, a marzą jednak o tym. To jak? Znajdzie sie tu odważna i nawiaze ze mną znajomość? ;)

Gość gość
imp a ty lubisz spijać mleczko?

Gość gość
spłuczka Szamberium próbowała każde mleczko nawet Petrova

Gość SzczuplyBrunet26
Małe zainteresowanie tak podniecajacym tematem.. No dziewczyny, otwórzcie sie :)